Nektek bejonnek a sportos csajok?
Szerintem is visszataszító egy nőn. A férfiak jobb esetben nem férfias nőkre vágynak.
De, ha téged ez tesz boldoggá hajrá! :)
Szerintem is rohadt jól néz ki és én is lány vagyok, csak egy laza 10-essel idősebb :D
Én szeretem, ha látszik rajtam az izomzat, meg hogy szálkás vagyok. Nekem nagyon tetszik, az meg marhára nem érdekel, hogy férfiaknak bejön-e. A férjemnek tetszem így is, tetszettem kicsit "punnyadtan" is, a többi ember véleménye meg nem érdekel.
Persze én sem a bodybuilder szintre gondolok.
Szóval: az a lényeg, hogy TE jól érezd magad a bőrödben, hogy TE szépnek lásd MAGADAT. Az, hogy ez MÁSNAK tetszik-e, az mellékes. Aki szeret, az úgy szeret, ahogy vagy, akinek meg nem tetszel, az ne nézzed rád, ennyi.
(És az elsőnek: az, hogy egy kicsit átlátszódnak a kockák az nem reszelő szintet jelenti. Nekem is átlátszódnak, mégis van rendesen mellem.)
Most hogy meghallgattad a hozzá nem értőket akkor elmondom hogy nagyon bejövős egy sportos csaj.
Semmilyen dilemma nincsen, a cicid akkor lesz feszes és fog szépen kifejlődni ha az alatta lévő izmot dolgoztatod.
Csináld nyugodtan, pontosan hogy nagyon jól fogsz kinézni.
És ne felejtsd el a súlyzós guggolásokat a kerek popsiért.
NAGYON!
Amikor egy lánynak feszes hasa van, valamint a karja sem vagy egy pálcika, vagy egy farönk, az nagyon bejövős. A melleid olyanok lesznek mint ha push-up-ot hordanál, csak itt éppen valódiba.
Persze, hogy nem testépítő szint, én 15 éves testépítőket fiúba sem láttam, meg ahoz rengeteget kell edzeni.
Amúgy tényleg sokaknak nem jön be. Volt 3 haverom akik egyetértettek, a többiek furcsán néztek rám mikor felhoztam ezt a témát.
De mondjuk egy ilyen nagyon perfekt:
igen.
bejönnek,mondhatni a sportos csajok az etalonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!