Miről szokott szólni a 23 életév?
pontosan akkor amikor betöltöttem a 23-at
mivel előtte nem lett volna hiteles erről nyilatkozni
Sokkal jobb ötletem van hogy ki szürjem az ehez hasonló okos megfontolásokat.
Felteszem a kérdést így: Kinek miről szól szólt a 23 életéve?
Majd a végén mikora sok válasz jön meg nézem hasonlóságokat és le vonom a következtetést.
Nem rossz ötlet.
De nem tudom mit vársz ettől.
Ha meg kéne mondanod mit csináltál a hét elején már el kéne gondolkoznod, kivéve azt hogy mondjuk suliban vagy melóhelyen voltál.
De ha vissza kéne emlékezned mondjuk 3 héttel ezelőttre már elképzelhető hogy bajban lennél.
Még ennél is durvább volt mikor elkezdtem számon tartani napról napra hogy mire költöm a pénzem.
És volt olyan hogy a nap végén nem tudtam elszámolni az aznap elköltött pénzemmel.
Ajánlom egyébként kipróbálásra, igazán tanulságos.
Szóval én azt mondom hogy még csak nagy vonalakban is nehéz lenne leírni hogy mi történt valakinek a 23. életéve alatt. Én konkrétan semmire az égvilágon nem emlékszem 23 éves koromból.
Valószínűleg mások is így vannak ezzel hacsak nem éppen valaki 23 éves.
Én annyit tudnék ajánlani hogy mindent tegyél meg amit eddig csak terveztél mert egyre gyorsabban pörögnek az évek. A 23. életév szinte bármire jó. Nincs késő tanulni, életerős vagy, fiatal, csajozhatsz bulizhatsz amihez csak kedved van.
Tegnap töltöttem be a 24-et úgyhogy még friss a zemlék.
-Életem első párkapcsolata kezdetét vette
-Megszereztem a jogosítványt (B)
-Beiratkoztam MSc-re
Ezek a fő történések, meg egyéb apróságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!