Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy teheti át magát az ember...

Hogy teheti át magát az ember egy nagyon nehéz időszakon?

Figyelt kérdés
Egy ideje eléggé letargikus állapotban vagyok. Sok minden összejött, család, munka, párkapcsolati problémák. Sajnos ennyi mindent nem tudok már egyszerre kezelni. Túl akarom ezt élni, de nem tudom, hogy lábalhatnék ki ebből az állapotból. Nincs, aki segítsen, a család és a barátok sem. Napról napra rosszabb lesz. Csak ülök, bámulok magam elé, nem tudok mit tenni. Kérlek, adjatok tanácsot.

2015. ápr. 12. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi baj, mi internetezők veled vagyunk :) Nekem 2 éve volt idegösszeroppanásom, szintén minden összejött és már nem bírtam tovább. Ilyenkor, ha van egy párunk támaszkodhatunk rá, viszont én ekkor döbbentem rá,h valójában nem is szeretem, és szakítottuk. Ezután kicsit tisztábban láttam a dolgokat. Persze közvetlenül az idegösszeroppanás után, csak 3 napot egyedül töltöttem a lakásban minden mást hagyva, és csak pihenni.
2015. ápr. 12. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Menj el otthonról.

Mozdulj ki.

Irány az edzőterem vagy bármilyen edzés ugra-bugra ahol emberekkel találkozol és új barátokra tehetsz szert.

Ha lemész egy konditerembe kizárt dolog hogy valakivel ne ismerkednél meg, lehet hogy új barátaid lesznek de az edzés önmagában véve is kiránt a rossz hangulatból szóval ezzel kétszeresen vágod el a torkát a depressziónak.

Mondjuk nem ártott volna tudni hogy egy 18 éves lány vagy, vagy egy 46 éves férfi.

2015. ápr. 12. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Tanulj meg meditálni. A meditáció lenyugtat, pihentet és lelki erőt ad. Csináld végig ezt a 30 perces meditációt minden nap legalább egyszer, és most kezdj hozzá, meglátod, használni fog: https://www.youtube.com/watch?v=c9JtaSCIdLs
2015. ápr. 12. 14:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
2015. ápr. 12. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!