Mi a véleményetek az olyan fajta emberekről mint pl. : Tkyd vagy Mikee Mykanic?
Kinu-chan, ha ide kommenteled, hogy "ők kik? nem ismerős a nevük!" akkor ki gondolná, hogy nem is érdekelnek téged?
hisz kérdezted, hogy "ők kik?" ott a kérdőjel.., minek kérdezel olyat, amire nem érdekel a válasz? ez rohadtul értelmes :(
Kérdező:
Miért ne tudnának alig valamit az életről? Tuti valami nagyzolós számukat hallgattad (Mikyd1-2? :D ) De attól, hogy a rap-be bele tartozik a nagyzolás, még igen nagy mentális értékkel bíró számaik is vannak!(inkább Tkydnek :D)
Tkyd, egy nagyon kivételes ember, minden embernek úgy kellene gondolkodnia mint ő.. több számában kifejti hogy a legfontosabb a szeretet, hogy nagyon sok mindent megélt.. a szövegvilága is nagyon jó és érdekes, nekem ő a kedvenc MC-m :D gondolom nem ismered őket amiért így kérdeztél rá, szóval hallgasd meg ezeket ha szeretnéd és láss tisztán:
Tkyd - Búcsúlevél
Tkyd - Fehér Királynő
Tkyd - Az Utolsó Nap (ft. Palej Niki)
Tkyd - Üres
Tkyd - Disneyland (ft. Deego, Phat)
Tkyd - Valóság szerintem
szóval Tkyd nagyon is sokat tud az életről :D
Mikee már más tészta, ő a rímek királya (az akph mellett :D ), a szövegei általában viccesek, sok szlengje van, de! Van azért önkritikája is ( Mikee Mykanic - Mr.Sz*r)
tehát a humoros odamondogatós jellem mögött egy érző lélek átt :D A "Kinn a bárány" című Stepcho közreműködésében elindult egy komolyabb stílus felé is! (de azért a vicces oldala tuti örökre megmarad :D )
Na tessék, tegnap voltam Mikee koncertjén, és ööö... nem igazán tetszett... azt hiszem, tényleg csak az az egy száma tetszik. Meg még az is elmegy, amit az egyik hozzászóló belinkelt.
Bár lehet, hogy a hely miatt nem tetszett, ahol voltam, meg az emberek miatt... de, ha lenne még koncertje a közelben, nem hiszem, hogy elmennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!