Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan fajta emberekről mint pl. : Tkyd vagy Mikee Mykanic?

Figyelt kérdés
Az ilyen fajta embereknek inkább csak a szájuk nagy és alig tudnak valamit dolgokról vagy az életről?
2015. ápr. 12. 07:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Magyarán mondd ki, ha kiakarod, ne gondold túl. Ha annyit gondolkodsz minden apróságon, azzal nem jutsz előre.
2015. ápr. 12. 09:34
 12/18 piriiiii ***** válasza:
10%
Csak nem értettem tisztán, hogy mit mondanak a többiek, hadarnak.
2015. ápr. 12. 09:35
 13/18 anonim ***** válasza:
21%
Ők kik? XD Nem is ismerős a nevük!
2015. ápr. 12. 12:44
 14/18 anonim ***** válasza:
#13 beírod google ba, fejenként 30 mp sem kell és megtudsz elég sok mindent róluk... köszönjük.
2015. ápr. 12. 13:04
 15/18 anonim ***** válasza:
34%
De engem rohadtul nem érdekel.
2015. ápr. 12. 15:45
 16/18 TheGod17 ***** válasza:
87%

Kinu-chan, ha ide kommenteled, hogy "ők kik? nem ismerős a nevük!" akkor ki gondolná, hogy nem is érdekelnek téged?

hisz kérdezted, hogy "ők kik?" ott a kérdőjel.., minek kérdezel olyat, amire nem érdekel a válasz? ez rohadtul értelmes :(

Kérdező:

Miért ne tudnának alig valamit az életről? Tuti valami nagyzolós számukat hallgattad (Mikyd1-2? :D ) De attól, hogy a rap-be bele tartozik a nagyzolás, még igen nagy mentális értékkel bíró számaik is vannak!(inkább Tkydnek :D)

Tkyd, egy nagyon kivételes ember, minden embernek úgy kellene gondolkodnia mint ő.. több számában kifejti hogy a legfontosabb a szeretet, hogy nagyon sok mindent megélt.. a szövegvilága is nagyon jó és érdekes, nekem ő a kedvenc MC-m :D gondolom nem ismered őket amiért így kérdeztél rá, szóval hallgasd meg ezeket ha szeretnéd és láss tisztán:

Tkyd - Búcsúlevél

Tkyd - Fehér Királynő

Tkyd - Az Utolsó Nap (ft. Palej Niki)

Tkyd - Üres

Tkyd - Disneyland (ft. Deego, Phat)

Tkyd - Valóság szerintem

szóval Tkyd nagyon is sokat tud az életről :D

Mikee már más tészta, ő a rímek királya (az akph mellett :D ), a szövegei általában viccesek, sok szlengje van, de! Van azért önkritikája is ( Mikee Mykanic - Mr.Sz*r)

tehát a humoros odamondogatós jellem mögött egy érző lélek átt :D A "Kinn a bárány" című Stepcho közreműködésében elindult egy komolyabb stílus felé is! (de azért a vicces oldala tuti örökre megmarad :D )

2015. máj. 13. 18:53
 17/18 piriiiii ***** válasza:
19%

Na tessék, tegnap voltam Mikee koncertjén, és ööö... nem igazán tetszett... azt hiszem, tényleg csak az az egy száma tetszik. Meg még az is elmegy, amit az egyik hozzászóló belinkelt.

Bár lehet, hogy a hely miatt nem tetszett, ahol voltam, meg az emberek miatt... de, ha lenne még koncertje a közelben, nem hiszem, hogy elmennék.

2015. máj. 16. 12:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Mikeenak szerintem elég fura vagy érdekes stílusa van de nekem nagyon tetszik amit csinál. Tkyd meg számomra Siska és Steve mellett a legnagyobb MO-n.
2015. jún. 6. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!