Hogy nyerjek egy kis motivációt? Úgy érzem, kezdek összeomlani.
10.-es gimnazista lány vagyok, és kezd elfogyni az erőm. Nem érzem jól magam az iskolában, főleg a "klikkesedés" miatt, ugyanis mindenki teljesen el van szállva magától, celebeskedés ezerrel, én pedig egyáltalán nem ilyen típus vagyok, soha nem is szeretnék ilyen lenni. Itthon sincs minden a legnagyobb rendben, 10 éve megkeserítette egy nevelőszülő az életünket (a testvéremét és enyémet), de ebbe nem szeretnék részletesen belemenni. Egész nap egyedül vagyok, a nap első felében az iskolában, délután és este pedig a szobámban. Nem is ezzel van a gond, egyedül is jól érzem magam, de mióta elvesztettem a kutyámat, azóta minden sokkal nehezebb.
Tavaly ősszel történt, azóta valahogy nem teljes az életem. Akinek van kutyája, és olyan kapcsolatot ápol vele, mint amilyen nekem volt a sajátommal, ő biztosan tudja, hogy milyen hatalmas szeretet szorul beléjük. Nekem ő sokkal fontosabb volt mindenkinél. Mióta ő nincs, sokkal kimerültebb vagyok lelkileg, szellemileg, és sokszor az összeomlás szélén állok.
Nem a kutyán van a hangsúly, hanem azon, hogy nincs olyan személy, akire bármikor számíthatok.
Az iskolát komolyan veszem, hiszen ha most tanulok, később még lehet normális jövőm, de úgy érzem, hogy ezt a két-két és fél hónapot már nem bírom végigcsinálni.
Engem nem ösztönöznek a sablonszövegek, hogy "jaj, az már semmi, mindjárt itt van az év vége" és társaik, így segítségként ilyenekre nem tudok tekinteni.
Évzáró után 1-2 nappal újra lesz kutyám, akinek természetesen előre is nagyon örülök, és így még jobban várom a nyarat. Cseppet sem azért, mert Balaton, bulizás, részegség... Ez nem én vagyok. Sokkal inkább annak örülök, hogy végre ismét lesz valakim.
De mindig felmerül bennem a kérdés, hogy hogy bírom ki addig? A szakadék szélén állok, hogy feladjam, ne érdekeljen semmi, de ezt nem szeretném.
Hogy könnyíthetném meg a saját életemet, nyerjek motivációt ebben a rövid időszakban, ami mégis egy örökkévalóságnak tűnik?
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna ebben segíteni.
/Így a végén ismét hangsúlyozom, hogy nem a kutyán van a hangsúly, hanem a szellemi, lelki fáradtságon. Közhelyekkel felesleges dobálózni, már mindet kipróbáltam, nálam nem vált be semmi./
Kikell birnod, ha eddig kibirtad ez a ket honap mar semmi:) ha masnak nem is magadnak bizonyitsd be hogy vagy olyan eros hogy kibird..en nem tudom hogy milyen tipusu ember vagy...de en olyan vagyok hogy magamnak akarok bizonyitani hogy eros vagyok, hogy kibirom stb:Dd
Esetleg probalj meg ismerkedni, baratkozni korod beli lanyokkal... Egy jo barat elengedhetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!