A Google+-on ki van fent?
Figyelt kérdés
Lehet ott találni embereket, akikkel érdemes beszélgetni (általános témákról)? (És ha igen, akkor hogyan kell keresni, mert erre még nem sikerült rájönnöm?) Köszi:)2015. ápr. 8. 17:35
1/6 anonim válasza:
Én fent vagyok :) meg pár haverom, de nem túl elterjedt még ez nálunk, kb. mint a vkontakte :)
2/6 A kérdező kommentje:
Az a vkontake milyen?:) Ha gondolod privátba ird le a neved, vagy ahogy fennt vagy és bejelöllek, mert egyenlőre egyetlen ismerősünk sincs:D Mindenki csak azt a vacak facebookot nyomatja, ami ilyen 12 éves...-oknak való:D És aki a mi korosztályunk (20+) azok is úgy viselkednek fb-n, mint a 10 évesek. Szánalmas.
2015. ápr. 8. 18:28
3/6 anonim válasza:
Én mert a rohadt youtube miatt létre kellett egyet hozni.
4/6 A kérdező kommentje:
Youtube-hoz nem csak gmail-es e-mail cím szükséges? Ez nem kötelez arra, hogy tényleges Google+ profilt csinálj, vagy nem jól tudom? (Gmail-t használunk régóta, de Google+ -t csak most kezdtük el, ezért gondolom.)
2015. ápr. 8. 22:24
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, nekem kellett, és az a vicces, hogy a gmail emnek is van g+ -a és külön a youtube omnak is, pedig ezek a g+ előtt 1 ek voltak, most meg így külön van, illetve emaillel lépek be, de külön van a 2 profil... Nem is értem igazából tiszta sz#r az egész.
Meg FreddyD is csinált videót, és rá is ráerőszakolta a yt a g+ -t.
6/6 A kérdező kommentje:
Érdekes. Akkor ez is egy ilyen változó dolog, hogy van akinek így, van akinek úgy.. :D
Na mindegy, nekem tetszik, csak egy dolog nem (illetve nem jöttem rá): Nem tudom megnézni a felhasználókat. Csak név szerint lehet keresni? Ez nem jó.. én nem már meglévő ismeretségeket akarok megtalálni, hanem új, hasonló érdeklődésű embereket.. ezt szerintetek hogy csináljam ezen az oldalon? :D
2015. ápr. 9. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!