Tetszik a Brigitta, Brigi név?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 5. 12:20
11/15 anonim válasza:
Nem, mert egy nyafka ismerős jut róla eszembe.
12/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, szerintem szép. :)
13/15 anonim válasza:
Miért kell azt mondani, hogy gusztustalan meg gyomorforgató? :( Ti örülnétek, ha a ti nevetekre mondanák ezt? Persze nem tetszhet mindenkinek minden név, de miért kell ennyire csúnyát írni róla? Ez nagyon rosszul esik annak, akit így hívnak :( (Igen, engem is úgy hívnak, mielőtt még bárki kérdezné és speciál én szeretem a nevemet. Nyilván elfogadom, hogy nem mindenkinek tetszik, de miért lenne gusztustalan, vagy gyomorforgató név?)
14/15 anonim válasza:
Engem így hívnak... Én szeretem mondjuk.
15/15 anonim válasza:
Nagyon béna név, nekem sem tetszik.. Átlagban úgy tűnik nem annyira tetszett itt senkinek ,a kérdésre válaszolt mindenki. Ezt el kell fogadni, nem szép név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!