Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol hibáztatok?

Hol hibáztatok?

Figyelt kérdés
Mi végett van kevés pénzetek, mit néztetek el az élettársatoknak,amit nem kellett volna, vagy egyéb okok, család, gyerekek? Ami gátol a boldogságban? Ami miatt most is rosszul erzitek magatokat, bizonytalanok vagytok,amit megbantatok, rosszul esik?

2015. ápr. 2. 01:35
 1/8 anonim ***** válasza:

en jelenleg nem dolgozom..

Miert vagy keves penzunk? mert a volegenyem eljatsza ( bingo)

Mit nezek el? azt hogy en itthon rohadok a lakasban o pedig csavarog,es mas nokkel beszelget. Es ami gatol? O tulajdonkeppen.... lehetnenk boldogok is de o nem tesz semmit sem erte.

2015. ápr. 2. 02:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

érdekes, hogy olyan kérdést soha nem tesz fel senki, hogy miért vagytok boldogok? mi az ami miatt boldognak érzitek az életeteket? :)

bocsi de én boldog vagyok! :D

lassan különcnek érzem magam miatta.

ha esetleg érdekel, leírom hogy miért.

MErt nem mások véleményének élek, és probálok mindent dolgot elfogadni, ami az életnek a része (még ha az negatívnak is tűnik először) Feldolgoztam az eddigi lelki sérelmeimet, megbocsátottam magamnak és másoknak is.

(bocsi ha nem érdekelt senkit)

2015. ápr. 2. 04:44
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha az első baba után visszamegyek dolgozni, most nem lennének anyagi gondjaink, viszont két csoda kisfiú lett volna ennek az ára. Persze az ő vigyorukkal nem tudok számlát befizetni, de nem bántam meg egyáltalán. Munkám lesz, anyagilag helyre fogunk jönni. Én azt bántam volna meg, ha elvetetem a fiaimat, pedig volt, aki szerint ez lett volna a "helyes". Nekem ez esik rosszul.
2015. ápr. 2. 07:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Semmi nem gátolja a boldogságomat. Van elég pénzem. (amire kell, arra jut) Nem érzem rosszul magam.
2015. ápr. 2. 07:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Lepontozás is örömödre szolgál? :D
2015. ápr. 2. 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Előbb elmentem volna pszichológushoz a gyerek- és gimnazista koromban, a szüleim hathatós nevelése miatt rámtelepült teljesítménykényszer, és az abból következő kiégés és nihilizmus miatt, mert akkor nem csúsztam volna 2 évet az egyetemmel.

Egyetem alatt vállaltam volna munkát.

2015. ápr. 2. 14:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le...
2015. ápr. 2. 23:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Hol hibáztam? Úton-útfélen. Nem tartom magam tévedhetetlennek, s bár tervszerűen élek, itt is, ott is becsúszott az elmúlt fél évszázadban egy-egy gikszer.

Mit néztem el az élettársamnak? Feleségem van, és mindent elnézek neki, tekintet nélkül arra, hogy kellene-e, vagy sem.

Mi gátol a boldogságban? Semmi. 56 évem ellenére eddig nyerésre állok az élettel szemben.

Mi miatt érzem rosszul magam, mi az, amit megbántam? Későn kezdtem írni. Huszonévesen kellett volna kezdeni.

2015. ápr. 7. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!