Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyedülállóként 3 gyerekkel...

Egyedülállóként 3 gyerekkel mennyire lehetséges munkát találni külföldön?

Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 00:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Programozó matematikusként gond nélkül, magyartanárként szinte lehetetlen...
2015. márc. 30. 00:33
 2/15 intrepid ***** válasza:
63%
Ez a vonat már elment neked, még egyedül sem könnyű elkezdeni, nemhogy még a gyerekeket is kitenni a bizonytalanságnak. Persze ha van tuti munka, lakhatás, kezdetben segítség az eligazodásban, az nagyon meg tudja könnyíteni a dolgot.
2015. márc. 30. 00:42
 3/15 anonim ***** válasza:

Ezektől függ:

- mennyi idősek a gyerekek?

- mennyire tudsz angolul?

- milyen szakmád vagy gyakorlatod van?

Élnek itt is 3-4 gyerekes egyedülálló szülők, ismerek pár ilyen anyukát (2 kollégám is azok)

2015. márc. 30. 01:11
 4/15 A kérdező kommentje:
Lányaim 15 és 7 évesek, fiam 2 éves, de ő fogyatékkal élö kb. 8 hónapos szinten van. Anyanyelvi szinten beszèlek angolul. Jelenleg gyermekonkológiàn vagyok nővér
2015. márc. 30. 01:29
 5/15 anonim ***** válasza:

A kicsi miatt szerintem szinte lehetetlen. Illetve munkát találnál, de a kicsi ellátását hogyan oldanád meg? Még egészséges gyerekkel se lenne könnyű, bár a nagyobb sokat tudna segíteni.

Én kettővel jöttem ki, nem mondom, hogy lehetetlen, a két nagyobbal simán lenne esélyed (vagy ha menne a párod is), de a kicsi miatt nem hiszem, hogy olyan munkát tudnál találni, ami mellett megfelelően tudod gondozni és magadon kívül 3 személyt ellátni.

2015. márc. 30. 01:41
 6/15 anonim ***** válasza:

Nos, először is külföldön semmit nem ér a nővér papirod. Honosittatni kell, akkor fogadják el. Sima noverkent nem sok esélyed van, de pl diplomas apolokent esélyes.

A gyerekek kérdése problémás. Először is a másik szülő beleegyezése is kell a külföldre koltozeshez. Másodszor orszagtol fuggoen meg kell oldanod a tanittatasukat. A fogyatekos gyereknek állandó szakfelugyelet, fejlesztés, stb.

Albérletet 3 gyerekkel szinte lehetetlen lesz találni, plusz ott az óriási biztonsági létét hozzá. Biztosítás nélkül nem letezhettek, külföldön ez igen sokba kerül. Munkát azonnal nem hiszem, hogy találsz. Tehát minimum pár szazezer alaptoke nélkül eszedbe se jusson

2015. márc. 30. 06:30
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vàlaszokat

Az utolsó vàlaszoló azt írta hogy kell a másik szülő beleegyezése is, sajnos a férjem meghalt ilyenkor mi a teendő?

2015. márc. 30. 10:26
 8/15 anonim ***** válasza:
Akkor egyértelműen nem kell, hiszen te vagy a kizárólagos gondviselő.
2015. márc. 30. 11:02
 9/15 anonim ***** válasza:
Részvétem. Ki látja el a kicsit - aki, ha 8 hónapos szinten van, állni sem tud? Külföldön ki látná el?
2015. márc. 30. 11:04
 10/15 A kérdező kommentje:
Most olyan bölcsibe jár, ahova speciális igényű gyermekeket is fogadnak.
2015. márc. 30. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!