Huh . Elég fura kérdés lesz :D Tudnátok segíteni? Remélem elolvassátok ha nem akkor a vége a lényeges csak így ugy éreztem tisztább a kép?
1. Igazából a felét nem érteni amit írtál. Szóval egy csaj gyakorlatilag azzal zsarol, hogyha nem csókolod meg, akkor faképnél hagy?
2.Hogy lehetsz két lányba szerelmes? Mert ha az egyiket is igazán szeretnéd, akkor nem próbálkoznál be másnál is.
3.A csaj tutira nem százas, ha akaratod ellenére rád akarja kényszeríteni a csókolózást. Ha később nem akarsz vele pl. elmenni valahova mit fog csinálni? Öngyilkossággal fog fenyegetőzni?
4. Ha még mindig biztos vagy benne, hogy nem akarod elveszíteni, miért nem mondod neki, hogy még szeretnéd még jobban megismerni?
Fú de gáz vagy. Ha kiderülne, hogy a pasim egy másik lányba is szerelmes, tuti otthagynám, ez olyan, mintha megcsalnád. Ha a csaj csókolózással zsarol, ne dőlj be neki, a 2. válaszolónak igaza van, egy kiéhezett rossz k'rva, szerintem menjen el a csaj, adja el magát, szerintem ne hagyd, hogy csicskáztasson.
Egyébként szerintem ez a kérdés kamu. Nem léteznek ilyen érzéketlen, szarfej emberek. Vagy ha igen akkor gáz van.
1 válaszolo köszi :D :P
2.3. válaszolo számitotam erre és igazábol én mondtam hogy mivel bzonyitsam be hogy sdzeretem és ö ezt mondta :(
Bocsánat, hogy nyers voltam :c
De, ha azt szeretné, hogy bizonyítsd be, hogy szereted, akkor annak más módja is van, mint hogy megcsókold. Amúgy adtál neki indokot, hogy ne higgye el, hogy szereted? Vagy csak így rájött a hiszti?
Ha nem akarod megcsókolni, mondd meg, hogy a legjobb barátod csak szívatásból híreszteli ezt rólad. Ha szeret megérti, ha nem fogadja el, hogy nem csókolóztál még akkor nem is érné meg vele járnod.
És szerintem itt lenne az ideje, hogy lemondj az egyik lányról, mert ez így nem fair velük szemben.
#3-as voltam, próbálkoztam kedvesebb lenni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!