Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzam fel hogy ilyen...

Hogy dolgozzam fel hogy ilyen gusztustalan dolgot tett?

Figyelt kérdés

A történet:

A párom elment bulizni a haverjával, biztam benne, sosem történt baj. Pár napja az egyik külföldi ismerőse rakott fel fb-re képet a buliról. Megláttam hogy a párommal egy nőt nyalokatnak és hogy egymással smárolnak, vagyis férfi a férfivel, és mindezt tagadja. Hogy lehet ilyen undorító? Már lassan 4 éve voltunk együtt. Az a baj hogy ugyanarra az edzésre járunk már 5 éve, minden nap látjuk egymást. Hogy nézzek ìgy rá?

2015. márc. 25. 00:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Kérdésedből nem derül ki, hogy férfi vagy nő vagy-e, úgyhogy nézz rá ugyanúgy, mint korábban.
2015. márc. 25. 06:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Miért, ha nővel csinálja jobb lett volna? Az emberek szánalmasan nagy ügyet csinálnak belőle, ki milyen nemű.

Szerintem itt az az egyetlen kérdés, hogy miért csalt meg téged és hogy miért tagadja. Hogy kivel, az tök mindegy.

2015. márc. 25. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!