Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tudnám kideríteni hogy...

Hogy tudnám kideríteni hogy ki volt az a fiú az utcán?

Figyelt kérdés
Láttam egy iszonyat helyes, szimpatikus fiút a Hősök terén lévő földalattinál. Tudom hogy hülyeség, de hát na.. egy próbát megér :D Ötletek? Köszönöm ha segítesz :)
2015. márc. 24. 19:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak neked sokkal sokkal könnyebb dolgod volt, mert egy suliba jártok :D Nálam meg úgy volt hogy elviharzott mellettem. Már amikor mellettem volt láttam a szemem sarkából hogy hoppá de jól néz ki, amikormeg előttem ment csak tátott szájjal néztem :D Imádtam a stílusát, a haját az arcát és elfogott az az érzés hogy úgy megölelném :) Utána lement a lépcsőn és azóta Ő van a fejemben. Őrület :D Tudom tudom, nem ismerem, lehet egy bunkó f**z. De szimpatikus volt nagyon.
2015. márc. 24. 22:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem egy suliba járunk csak a tesója jár ide. De azért sok szerencsét kívánok ahoz, hogy megtalald.:)
2015. márc. 25. 06:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Akkor félreértettelek, neharagudj. És köszönöm! :)
2015. márc. 25. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!