Valami tipp egy fényképhez aminek témája az ember és víz kapcsolata?
Figyelt kérdés
Beneveztem egy fotóversenyre ahol a téma az ember és a víz kapcsolata. Maximum három képet lehet beküldeni, de nem tudom milyenek legyenek. A halász/horgászás képek kilőve, valami egyedivel szeretnék előállni, a fődíj meg egy profi dslr fényképezőgép. Tippeket várnék, hogy miket fotózhatnék.
Gondoltam egy nappal szembeni kacsázósra, esetleg egy "Vigyázat a medencében víz van" papír tartására egy medence előtt de nem tudom mennyire tetszene az embereknek.
Előre is köszönöm az ötleteket, akik meg kritizálni akarnak azok pls hallgassanak.
2015. márc. 21. 16:50
1/1 anonim válasza:
Milyen az idő mvh-n?
Egyébként a " kacsázás" egész.. Egyedi ötlet, egynek talán küldheted. Viszont van pár ötletem, amit inkább privátban írnék meg, ha nem haragszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!