Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Anya nyomkodja a...

Mit tegyek? Anya nyomkodja a pattanásaimat.

Figyelt kérdés

Mikor hazajön azonnal kinyomja az arcomat pedig nem is kozemtikus, nem is ért hozzá. Ha eltolom magamtól akkor kiabál, megüt, büntetést kapok stb. A bőrgyógyász írt fel kenőcsöt de nem váltotta ki anya, mert szerinte felesleges. Mit tegyek?

14/L

2015. márc. 18. 23:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Fúú, mintha csak a saját anyámról olvastam volna! xD

Ma már szerencsére békén hagy, de a te korodban engem is ugyanígy terrorizált (habár engem nem napi szinten, de azért hetente egyszer biztos).

Mondjuk az enyém mindig azzal érvelt, hogy ha kenném magam rendesen a kencékkel, meg a sok bizbasszal, akkor nem kellene erre sort keríteni, nálad pedig ha jól értem, konkrétan ő utasítja el ezeket a szereket.

Akkor ez így tényleg érthetetlen gonoszkodás a részéről, nem irigyellek! :/ :O

Mivel szokott érvelni, miért akarja folyamatosan nyomkodni a pattanásaidat??

2015. márc. 19. 14:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Azzal indokolja hogy ha most kinyomkodja akkor felnőttként nem lesz csúnya a bőröm.
2015. márc. 19. 15:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
De az lesz, mert gyártja rajta a hegeket...
2015. márc. 19. 20:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Menj el egy jó bőrgyógyászhoz, lehetőleg vele, ott majd elmondják, mit kellene.

Ha anyukád a dokit is felülbírálja, akkor nem tudom...

Anyukáddal probléma van sajnos. :(

2015. márc. 25. 08:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Egész egyszerűen ne engedd meg neki,akkor sem ha megbüntet, nincs rendjén, hogy ezért kikapsz. A tested, nem vagy már annyira gyerek, hogy az ő segítsége kelljen karban tartani, egyedül is megy.
2015. ápr. 14. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!