Nektek van adósságotok? Hitel
sajna alapból ezzel fogom kezdeni az életemet, nincs más választásom és szeretnék továbbtanulni és már ugye le kellet adni a jelentkezést. Gazdasági szakon fogok továbbtanulni. van-e esélyem ilyen szakkal visszafizetni a diákhitelt? nektek van bármilyen adósságotok (lakás, bkv meg egyebek felé?) és hogyan kezelitek? bocs, hogy ilyet kérdezek, de nagyon meg vagyok ijedve, hogy mi lesz később :/
19l
Hála Istennek nincsen, de ezt csak és kizárólag a szülői segítségnek köszönhetem, szóval nem az én érdemem.
Nem is tudnám sajnos fizetni, ebben biztos vagyok. :( Borzalom, hogy ilyen világ van. Egy fiatal vagy nem csinál semmit, vagy eladósodik. :S
A nemzetközi gazdálkodás az határeset. Nagyon rákell feküdnöd a nyelvekre. Ugye két középfokú nyelvvizsga kell a diplomához NG szakon, és ezen kívül még egy nyelvet érdemes megtanulni.
pl angol+német+francia jó kombó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!