Szerintetek is undorító vagyok? úgy születtem hogy az egész bal kezemen, mellemen, hátamon piros tűzfoltok vannak. Sokszor undorítónak érzem magam emiatt
A tűzfolt erekből áll, ezért nem tanácsos rá tetováltatni sajnos.
21 éves vagyok azt mondták az orvosok 8 éves koromban ha beindulnak a hormonok eltűnik vagy halványodik de nem így lett.jártam Pestre lézeres kezelésre de az sem használt.
már minden lehetséges megoldást kipróbáltunk de semmi se használt.
próbálok nem foglalkozni vele de ez nagyon nehéz.
állok sorba a boltba és mindenki engem néz,sétálok az utcán és mindenki megbámul,volt hogy egy kisfiú elfutott előlem mert megijedt tőlem,Ausztriába kizavartak a medencéből és mutogattak a kezemre nem tudtam elmagyarázni hogy nem fertőző.nagyon kellemetlen.
Szia!
Nekem a jobb lábamon végig, és a combom közepéig vannak tűzfoltjaim. Nagyon csúnyák, én is így születtem, és nem tűntek el, semmi sem segít. Sajnos nyáron én is megvagyok lőve. Az emberek gyerekkoromban megbámultak, meg sajnálkoztak, uh lassan rászoktam, hogy eltakarom. A barátom szerint nincs baj vele, neki tetszik, és nem tudja megérteni miért nem hordok csini szoknyákat és sortokat 40 fokban. Egyszerűen itthon az emberek képtelenek elfogadni, ha valaki más. Vannak különböző testalapozók, de azokat hosszú távra nem ajánlom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!