Egy kis faluban élek, a barátokkal mindig kimegyünk játszani. Már a 3. helyről küldnek el minket, holott nem is az Ő telkük, vagy előttük van, vagy még előttük sem. Miért ilyenek ezek az emberek?
Közterületről nem küldhetnek el ha nem akadályozzátok a forgalmat, vagy nem csináltok csendháborítást.
Magán területre ne menjetek még ha nincs bekerítve se, mert az új törvények szeritn másnak a telkére hívatlanul menni magánlaksértés - mintha a házába menmél hívatlanul
Jó nagy parasztok az ott lakók! Ahelyett, hogy örülnének, hogy nem a számítógép előtt gubbasztotok egész nap! Micsoda világ van, egész nap megy a panasz a felnőttektől, hogy ki sem mennek a gyerekek játszani, erre itt egy ellenpélda és elzavarják őket. Erről ennyit...
Nincs játszótér, vagy piactér a közelben ahová kimehettek? Vagy valami nagyobb tér? Onnan nem küldhetnek el titeket.
én városban élek, és amikor kerestem a fülbevalóm eg ytársasház előtt lévő járda melletti füves területen, szabályosan elhajtott egy ottlakó néni minket, hogy menjünk onnan, mi keresnivalónk, stb
és megyeszékhely
14 évesen, kaptam egy simsont, na onnantól nem volt kérdés ki a falu hülyegyereke. Aki magyarázott, hogy hangos a motor, annak a tyúkjait kergettem az úton motorral. Aztán vagy ott maradtak, vagy nem :D
Hívták a rendőrt, igazoltattak... jogsi rendben, alles gut. Aztán persze a hajnali körözés nem maradhatott el kipuff nélkül az utcában, aki kihívta a rendőröket.
Tehát, szard le a sok unatkozó embert. Akinek meg nem tetszik, tehet egy szívességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!