Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy kis faluban élek, a...

Egy kis faluban élek, a barátokkal mindig kimegyünk játszani. Már a 3. helyről küldnek el minket, holott nem is az Ő telkük, vagy előttük van, vagy még előttük sem. Miért ilyenek ezek az emberek?

Figyelt kérdés
Most találtunk játszani egy új helyett, attól félek, hogy mire elkezdődik a nyár onnan is elküldnek.Mit lehet tenni azért, hogy hagyjanak már minket békén? 13/F
2015. márc. 9. 17:37
1 2
 1/11 egybaba ***** válasza:

Közterületről nem küldhetnek el ha nem akadályozzátok a forgalmat, vagy nem csináltok csendháborítást.

Magán területre ne menjetek még ha nincs bekerítve se, mert az új törvények szeritn másnak a telkére hívatlanul menni magánlaksértés - mintha a házába menmél hívatlanul

2015. márc. 9. 17:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Forgalmat nem akadályozunk egyel talán, annyira hangosak sem vagyunk. Magánterületre sem megyünk!
2015. márc. 9. 17:52
 3/11 anonim ***** válasza:

Jó nagy parasztok az ott lakók! Ahelyett, hogy örülnének, hogy nem a számítógép előtt gubbasztotok egész nap! Micsoda világ van, egész nap megy a panasz a felnőttektől, hogy ki sem mennek a gyerekek játszani, erre itt egy ellenpélda és elzavarják őket. Erről ennyit...

Nincs játszótér, vagy piactér a közelben ahová kimehettek? Vagy valami nagyobb tér? Onnan nem küldhetnek el titeket.

2015. márc. 9. 18:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy mit "játszotok"? Az holtbiztos, hogy rohadt idegesítőek lehettek, ha már három különböző ember is besokallt tőletek. Ne azon gondolkodj, hogy hogyan ne küldjenek el titeket, hanem hogy miért tették? Mert ha nem változtattok, akkor előbb-utóbb valaki még jól pofán is ver, ha az egész napi munka után még két hülyegyerek idegesíti rendszeresen valamivel.
2015. márc. 9. 18:11
 5/11 A kérdező kommentje:
Tér nincsen, játszótér van de elég messze, de a játszótéren a hintán kívül úgymond "nekünk való" nincsen. Azt azért meg nem csinálom, hogy mindig hintázok:) Köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. márc. 9. 18:12
 6/11 anonim ***** válasza:

én városban élek, és amikor kerestem a fülbevalóm eg ytársasház előtt lévő járda melletti füves területen, szabályosan elhajtott egy ottlakó néni minket, hogy menjünk onnan, mi keresnivalónk, stb

és megyeszékhely

2015. márc. 9. 18:13
 7/11 A kérdező kommentje:
Szerintem a bicikli nem idegesíti őket. És már amúgy is nyugdíjasok
2015. márc. 9. 18:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy nem végig a biciklin ülünk:)
2015. márc. 9. 18:17
 9/11 A kérdező kommentje:
Fogocskázunk
2015. márc. 9. 18:17
 10/11 anonim ***** válasza:

14 évesen, kaptam egy simsont, na onnantól nem volt kérdés ki a falu hülyegyereke. Aki magyarázott, hogy hangos a motor, annak a tyúkjait kergettem az úton motorral. Aztán vagy ott maradtak, vagy nem :D

Hívták a rendőrt, igazoltattak... jogsi rendben, alles gut. Aztán persze a hajnali körözés nem maradhatott el kipuff nélkül az utcában, aki kihívta a rendőröket.

Tehát, szard le a sok unatkozó embert. Akinek meg nem tetszik, tehet egy szívességet.

2015. márc. 9. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!