Csak szerintem elvakult Szirmai Gergely a Marvel filmekell illetően?
Hé,hé, hé!
Szirmai Gergely Magyarország egyik leghozzáértőbb kritikusa, és az egyik legjobb magyar youtube-os.
Ráadásul mindig kihangsúlyozza, hogy ez az ő személyes véleménye, nem feltétlenül ez az igazság, neked lehet más véleményed, ettől vagyunk egyediek. Egyszer sem mondta egy Marvel filmre sem, hogy tökéletesek. A kritikáin látszik, hogy szereti őket, de a hibáznak azt ugyanúgy elmondja, mit akármelyik másik filmnél.
Egyébként ha nem értesz egyet a világnézetével, a stílusával vagy az érdeklődési körével kapcsolatosan, akkor mért fikázod?
Miért nem fogalmazol meg egy normális kritikát, ezzel kultúráltan kifejezve a véleményed.
Az az állítás pedig, hogy Gergő buta, rendkívül sértő, és még csak nem is igaz.
Nekem például Dancsó stílusa nem jön be, nem is nézem, és nem fikázom, azt pedig végképp nem mondom róla, hogy buta. Valószínűleg vannak okos és intelligens megnyilvánulásai, ha ennyien szeretik, én csak pár videóját láttam.
Szóval legközelebb fogalmazz eg egy értettebb kritikát, sértegetés nélkül.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!