Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem elvakult...

Csak szerintem elvakult Szirmai Gergely a Marvel filmekell illetően?

Figyelt kérdés
Hiszen szinte mindet tökéletesnek írta le, nem mondta hogy el hogy buták akár egy transformers, nincs történetük akár egy trs filmnek, sem a kegyetlen sz*r sountrackot, sem a kiszámíthatóságot, sem a középszerű színészeket, sem azt hogy a drámai részek rettentően röhejesek, sem semmit, ő állítása szerint ezek a világ szinte legjobb filmjei, és annyira buta ez az ember hogy az hihetetlen.

2015. márc. 5. 23:04
1 2
 11/15 #BOSS válasza:
100%
Szerintem ez mind ízlés kérdése . Én például ugyanazt gondolom a Marvel filmekről mint Gergő . Egyébként pedig szerintem az a buta , aki mást az ízléséért nevez butának . Szirmai Gergő egyetemista ( másod diploma ) , és nem mond hülyeségeket , csupán a véleményét mondja el , hogy ő neki tetszett-e a film és érdemes e megnézni vagy nem . Amúgy pedig ahhoz képest , hogy néhány ember szerint mennyi hiba van a Marvel filmekben , ez az egyik legsikeresebb film stúdió . És én nem mondom , hogy nincs hiba a filmekben , de néhány hiba fel van nagyítva , elképesztően feleslegesen . Ez az én véleményem , ennyi .
2015. ápr. 11. 18:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha szerinted ennyire buta ez az ember, akkor minek nézed a videóit?
2015. máj. 7. 22:27
 13/15 anonim válasza:
100%

Hé,hé, hé!

Szirmai Gergely Magyarország egyik leghozzáértőbb kritikusa, és az egyik legjobb magyar youtube-os.

Ráadásul mindig kihangsúlyozza, hogy ez az ő személyes véleménye, nem feltétlenül ez az igazság, neked lehet más véleményed, ettől vagyunk egyediek. Egyszer sem mondta egy Marvel filmre sem, hogy tökéletesek. A kritikáin látszik, hogy szereti őket, de a hibáznak azt ugyanúgy elmondja, mit akármelyik másik filmnél.

Egyébként ha nem értesz egyet a világnézetével, a stílusával vagy az érdeklődési körével kapcsolatosan, akkor mért fikázod?

Miért nem fogalmazol meg egy normális kritikát, ezzel kultúráltan kifejezve a véleményed.

Az az állítás pedig, hogy Gergő buta, rendkívül sértő, és még csak nem is igaz.

Nekem például Dancsó stílusa nem jön be, nem is nézem, és nem fikázom, azt pedig végképp nem mondom róla, hogy buta. Valószínűleg vannak okos és intelligens megnyilvánulásai, ha ennyien szeretik, én csak pár videóját láttam.

Szóval legközelebb fogalmazz eg egy értettebb kritikát, sértegetés nélkül.

Szép napot!

2015. aug. 30. 23:16
 14/15 anonim válasza:
Sz*r soundtrack, nincs történet, buták, középszerű színészek? Te el vagy tévejedve aranyoskám(vagy tévelyedve, még életembe nem írtam le ezt a szót)Szerintem Gergő és a többi filmkritikus egészen jól látja a Marvel filmeket. És Gergő képzett, gondolom te nem. Ne játszd a filmkritikust, ha nem azt tanulod(tanultad) és ne butázz le olyat akinek ez a szakmája ;)
2017. dec. 6. 18:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nekem Szirmai úr az egyik kedvenc videosom, de a Marvel filmek szerintem is bénák (legalábbis már rég kinőttem belőlük).
2018. febr. 28. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!