Egy ismerősöm teljesen rám szállt, hogyan állítsam le?
Van egy jóbarátom, aki egyszer bevitt egy baráti társaságába, iszogattunk meg a szokásos.
Az egyik srác ezután teljesen rámszállt, facebookon felvett köv nap és azóta minden egyes nap rámír. Az a baj hogy a srác alapból nem szimpi nekem. Nincs vele semmi baj, csak teljesen más világban élünk, ő főleg gépezik és bowlingozik, én meg inkább sportolni szoktam és hétvégenként 1-2baráttal iszogatni járni.
Namindegy, szóval mindennap rámír és sajnos pont azzal a játékkal játszik amivel én is szoktam néha. Azóta mindennap azzal zaklat hogy jöjjek játszani, ha azt mondom most nem érek rá akkor kérdezi hogy mert mit csinálok ami miatt nem tudok jönni.. egész nap írogat nekem (pl hogy már csak 2órája van, vagy végre megy már haza suliból stb stb) ha én meg nem válaszolok vagy csak egy röhögő fejet rakok be vagy csak egy "hajrá" vagy egyéb szóval válaszolok azonnal új témát rak be és már a tököm tele van vele hogy ha facere felmegyek mindig van egy üzenet tőle.. ráadásul minden hétvégén hív bowlingozni, 2x elmentem vele de semmi kedvem hozzá mert egyszerűen roahdtul idegesítő a srác..
Ma is egész nap írogatotta nekem a hülyeségét és megint hívott hétvégére valamit csinálni, de egyszerűen semmi kedvem a sráchoz.. és ez megy kb 20-30napja, már utálok felmenni facebookra is miatta..
Hogyan tudnám megmondani neki hogy erre nekem nincs igényem? Nem akarom az anyjába elküldeni, ha pl havi 1x találkoznánk és hetente 2-3x irogatnánk egymásnak vagy ha egyikünknek van egy érdekes témája azt kibeszéljük abban benne lennék de ez a 0-24facebookos írogatáshoz és a minden hétvégén való találkához semmi kedvem.. megvan nekem az a 2-3barát akkikkel szoktam hétvégenként összejönni, most semmi szükségem nincs többre.
Valami tanács?
nekem az a gyanúm hogy:
1) a srác nagyon magányos, nincsenek barátai, azért szállt rád: ebben az esetben ne durván, hanem nagyon finoman mondd meg neki h vegyen vissza a tempóból
2) a srác meleg és próbálkozik kissé jobban megismerni téged, mert bejösz neki: ebben az esetben szerintem meg kell mondani neki hogy nem szimpatikus neked ő és hagyjon békén mert te nem olyan fiú vagy
3) legrosszabb esetben beállítod úgy a csetet hogy ő ne lássa mikor vagy online és 2 vagy 3 naponként írsz csak neki vissza (értelemszerűen ne posztolj ez idő alatt)- ez nekem már egyszer bevált, azért merem ideírni
4) brutális öszinteség: linkeld be neki ezt az oldalt
persze részemről elég morbid tanácsot adni, főleg hogy én az összes barátommal megszakítottam minden kapcsolatot én örülnék ha valaki így 'zaklatna'
23/f
facé mész vele bólingolni meg irogacc neki ha ennyire nem birod a képét. tiltsd le töröld le mindenhonnan a helyét meg hitsd be sóval
az élet rövid higy ilyen gyikokkal foglalkozzunk
Én először azt gondoltam, lány vagy. Mert akkor nyilván járni akar veled. Bár így se zárnám ki. :-)))
Amúgy: ne lógj te se állandóan a FB-on. Ha ír, ne reagálj rá. Ha felhív telefonon, akkor mondd meg neki, hogy nem vele akarod eltölteni a szabadidődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!