Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt még valaki aki iskola...

Van itt még valaki aki iskola után nem tud munkát találni és már hosszabb ideje otthon van?

Figyelt kérdés
Már nagyon rosszul érzem magam. Nemtudom mit csináljak, mert nembírom már tovább, semmi pénzem sincs. 20l
2015. márc. 2. 21:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%
ezt a "nálatok" "nálunk" párhuzamot nem teljesen értem, valami másik dimenzióból írsz? Egyébként az állításodnak ellent mondd, hogy még csúnya helyekre sem sikerült bekerülnöd. Na mindegy, te döntésed, de csak ügyesen!
2015. márc. 2. 21:33
 12/21 anonim ***** válasza:
vagy tanulsz, vagy véged, bocsi
2015. márc. 2. 21:35
 13/21 A kérdező kommentje:
itt gyk-n mindenki azt írja érettségivel nemlehet semmit...én Szlovákiából vagyok egy kisebb faluból de fővároshoz közel...sok embert ismerek, akinek jó munkája van...én nem találok most ettől függetlenül
2015. márc. 2. 21:45
 14/21 anonim ***** válasza:
érettségivel???? diplomával se tudsz munkát találni!!
2015. márc. 2. 21:47
 15/21 A kérdező kommentje:
Hát akkor hidd azt...de jó szakemberre mindig szükség van!
2015. márc. 2. 21:51
 16/21 anonim ***** válasza:
ok, sok sikert!
2015. márc. 2. 22:04
 17/21 anonim ***** válasza:
Apámnak sincs érettségije, csak szakmunkás végzettsége mégis milliókat keres...
2015. márc. 2. 22:06
 18/21 anonim ***** válasza:
ok, ok, sok sikert mindenkinek!!
2015. márc. 2. 22:11
 19/21 anonim ***** válasza:

Érettségivel valóban nem lehet sokra menni. Viszont azért azt nem mondanám, hogy tanulás nélkül éhen kéne halni. Gyakorlatilag az egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan szak van, amivel garantáltan találsz munkát. A többivel meg csak szopás az egész (mondjuk én még csak egy hónapja vagyok itthon).

Egyébként ha beszélsz németül, akkor például már most jelentkeznék is valami szállodai állásra Ausztriába és onnan simán lehet továbblépni. A kezdéshez meg elég annyi pénz amiből kimész oda, mert szállást és kaját kapsz.

2015. márc. 3. 00:20
 20/21 A kérdező kommentje:
lehet túl sok munkát lenézel...nem csak az a jó, ha öltönyben ülhetsz egy irodában, nem mindenki erre vágyik...én egyáltalán nem akarok irodás lenni, pedig képzeld érettségivel is lehetséges :)
2015. márc. 3. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!