Szegény vagyok?
Figyelt kérdés
egy éjjeli bárban dolgozom, de ha kifizetem az albérletet, akkor heti 1500 Ft-om marad (ebből kell kihoznom a kaját stb.). A táskám egy régi nadrágból varrt batyu, az egyetlen csizmám itt-ott szakadt, nincsenek új ruháim (mindig turiban vásárolok, ha van annyi pénzem), mobilom kb. 7 éves, a laptopom már az utolsókat rúgja. Szegény lennék? ezért nem akarnak velem barátkozni? Elítélendő ez?
köszönöm
2015. márc. 2. 20:35
1/4 Nemdetalánbiztos válasza:
Aki emiatt elítél az biztos is, hogy nem fog veled barátkozni.
Olyan emberrel barátkozz akit nem érdekel az anyagi helyzeted.
Attól még, hogy nincs sok pénzed nem vagy rossz ember.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát észrevettem, elég nagy ívben kerülnek, pedig ápolt vagyok pl. sosem vagyok büdös vagy nem zsíros a hajam stb.
2015. márc. 2. 20:43
4/4 anonim válasza:
Most kb én is ilyen anyagi helyzetben vagyok, de lesz@rom.Lesz majd jobb is.Talán... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!