Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne azért tenni...

Hogyan lehetne azért tenni hogy nekem is meglegyen ami másnak is?

Figyelt kérdés

15/F

Az a gondom hogy amikor a haverokkal beszélgetek (Skype) akkor egyfolytában hallom,hogy milyen gépük van,meg hogy mit vettek és hogyan.Ez nagyon irritáló tud lenni és eddig ezt lesz*rtam hogy kinek mije van,de most már nem tudom olyan könnyen.

Édesanyám megtesz mindent amit tud tényleg,amit megszeretnék kapni azt megpróbálja teljesíteni.Hogy tehetnék valamit azért hogy kicsi betevőhöz vagy akármilyen jobb dologhoz jussak?

Normális válaszokat kérek ha lehet.

2015. febr. 28. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
elmész dolgozni
2015. febr. 28. 20:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Az még sajnos messze van.Nyáron max.

De azért köszi.

2015. febr. 28. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:
pedig munka nélkül nehezen fogsz magadnak venni bármit is.
2015. febr. 28. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Menj diákmunkára,lehet,hogy még neked szülői beleegyezés kell,de ha ezt elmondod az anyukádnak,biztos belefog egyezni.Szóval a véleményem az,hogy állj talpra önmagad,nehezen fog sok pénz összegyűlni,de hidd el,hogy időben vagy,menni fog,hajrá!
2015. febr. 28. 20:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2015. febr. 28. 20:20
 6/6 anonim válasza:
Légy vlogger és köss szerződést a YoutBob-al.
2015. márc. 20. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!