Mit gondoltok Kylie Jennerről? Fiúk, tetszik nektek? Lányok, szimpatikus?
2015. febr. 27. 09:30
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
5-ös válaszoló vagyok, és nem tudom, mivel érdemeltem ki ezt a hangnemet, amivel reagáltál a megjegyzésemre. Senkinek sem tetszik ez a nagy nulla kis ribi, de biztosan mi vagyunk a hülyék, te meg a helikopter :D
De az ilyen buta kis libáknak, mint amilyen te vagy, pont megfelelnek az ilyen kis buta, szétplasztikázott, B kategóriás celebek.
13/17 anonim válasza:
Szerintem itt volt a legszebb [link] .
Szerintem nem az ő hibája, hogy így nézz ki/így viselkedik. Kb. 7éves kora óta folyamatosan kamerák veszik ami inkább a szülei hibája, persze hogy meg akar felelni. Én egy kicsit sajnálom is főleg az ilyen emberek miatt akik kritizálják és akik miatt így néz most ki. Nekem nincs vele egyébként semmi bajom.
22/L
14/17 anonim válasza:
De hülye emberek vannak itt istenem, fogom a fejem. :D Szerintem Kylie nagyon szép lány, bár korához képest kicsit koravén. Láttam róla smink nélküli képeket is úgy is nagyon gyönyörű. Nagyon tetszik az egyedi, vagány stílusa. :)
15/17 anonim válasza:
Előző vagyok. Sokan csak egy kép alapján ítélnek és úgy alkotnak véleményt. Én amúgy is bírom azokat a csajokat, akik lazák, vagányak és nem félnek kifejezni magukat. #girlpower Szerintem ez a legvonzóbb.
16/17 anonim válasza:
Ez a csaj egyedi? LOl. Tipikus amcsi feltűnési viszketegségben szenvedő tucatliba.
17/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!