Mit gondoltok, nem ismerem ezt a vallást?
Figyelt kérdés
Németországba lakom és megismertem egy fiút aki itt él már 8 éve vagyis 16 éves kora óta egyedül.Nagyon tetszik de anyáék hallani se akarnak róla mert ő szerintük nem lehet hűséges mert őt így nevelik van bárki aki mondana valamit a muszlimokról.2015. febr. 25. 16:08
1/4 A kérdező kommentje:
tapasztalatok is érdekelnek!
2015. febr. 25. 16:11
2/4 anonim válasza:
Nem a vallástól függ, hogy hűséges vagy sem. A legmélyebben hívő keresztényeknél is előfordul megcsalás, erőszak, sőt, a papok is erőszakolnak meg gyerekeket...
Az adott embertől függ, hogy ő mit értelmez a vallásából, mit követ, vagy mit értelmez a saját íze szerint.
Pusztán azért, mert muszlim, még lehet jó ember, aki a legmélyebb hűséggel fog szeretni téged élete végéig. Lehet az ellenkezője is - nem vallásfüggő a téma.
3/4 anonim válasza:
Mit tudok mondani a muszlimokról? Ételt esznek, innivalót isznak, van szemük-szájuk-orruk-fülük, szoktak aludni, wc-re járni, vannak barátságosak és ellenségesek, okosak és buták, hűségesek és hűtlenek
Nem egészen értem hogy ilyen ide egyáltalán hogy muszlim?
4/4 anonim válasza:
Én török vagyok de nem muszlim sőt kereszténynek (pünkösdi-karizmatikus) vagyok megkeresztelve de nem tartom és nem is vagyok vallásos. Na szóval a kérdésre válaszolva: Szerintem ba meg akarod ismerni a vallást mért is ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!