Nemes Viktor kérdése:
Szerintetek gáz ha 23 évesen bajszos lennék?
Figyelt kérdés
Egyszer már volt jól állt nekem csak engedtem némelyik piszkálodásnak és leborotváltam de újra szeretnék mert én szerettem a bajuszom! És nem pelyhes bajuszról van szó nagyon is erős a szőröm!2015. febr. 24. 18:56
2/11 anonim válasza:
Mármint a jó értelemben véve :) 21L
3/11 anonim válasza:
A sűrűség is számít, nem csak az erő!
4/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de nem gáz. Ha neked tetszik, akkor növeszd meg, de csak akkor ha sűrű. Az nagyon béna, amikor néhány szál nő ott össze-vissza, de nem lesz belőle rendes bajusz.
5/11 anonim válasza:
Barátom is 23 éves, kifejezetten jól áll neki, pedig én bajusz ellenes vagyok/voltam. :D
20L
7/11 anonim válasza:
Szerintem is kifejezetten arcfüggő. A bajusz kevesebbeknek áll jól, mint egy szakáll, de ez csak az én meglátásom. No meg persze, az igényesség mindenek előtt szempont, legyen az az arcszőrzet "karbantartva", ne csak nőjön a vak világba. Az utóbbit állás szempontjából sem nézik jó szemmel. Láttam én már elhanyagolt szakállat, aminek a gazdája szimplán lusta volt borotválni, nem volt túl szívmelengető.
Én is bajuszellenes vagyok egyébként, de egyes embereken elismerem, hogy jól tud állni, fiatalon is.
Ha te szereted, és jól áll, nyugodtan növeszd meg.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Igen, erős és dús is a bajuszom teljes mértékben takar! Már elkezdtem növeszteni. 3hét és megvagyok vele! Köszi mégegyszer!
2015. febr. 24. 21:41
9/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! Nekem konkrétan tetszenek a bajszos férfiak :)
10/11 anonim válasza:
Csak bajszot NEEEE könyörgöm. De szakállal együtt nagyon tetszik :) férfiasabbá tesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!