Férfi ruhában nőként?
Figyelt kérdés
Az utcán mindig összeillő szoknya+blúz + magassarkú kombinációban vagyok, de itthon szinte mindig férfi nadrágban, pólóban vagyok és a ruhadarabjaim szinte soha nem illenek össze, sportolni is férfi nagy pólóban szoktam. Elítélendő dolog ez?
köszönöm!
22/N
2015. febr. 23. 18:56
1/5 anonim válasza:
Miért lenne elítélendő? A saját otthonában mindenki azt vesz fel, amit a legkényelmesebbnek tart, vagy épp ami a kezébe akad.
Amíg a lakótársakat, családtagokat nem zavarja, akár fehérneműben is parádézhat valaki otthon, egész nap. Persze, ez így egy abszurdabb elképzelés.
Ez még nem igénytelenség szerintem. Ha vendéget vársz, úgyis "illendőbb" darabokat veszel fel.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. febr. 23. 19:15
5/5 anonim válasza:
Akkor a férfi is lehet női ruhában? 30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!