Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kezdhet az aki furry?

Mit kezdhet az aki furry?

Figyelt kérdés
A wiki nek hála,tudom hogy mit jelent csak azt nem tudom hogy mit szokás ilyenkos csinálni? Rajzolni nemigen tudok de ha igen akkor is órákat vesz igénybe. Ja és ti milyen állatok vagytok? Én félig madár (16/F)
2015. febr. 22. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:
18%

összejövetelre kéne menni ahol lehet dörgölözni,az olyasmi mint sex,csak rajtatok jelmez van és nem sexeltek.

én nem vagyok furry csak okostolyás.

2015. febr. 22. 19:52
 2/5 anonim válasza:
Róka/farkas keverék. Látogasd meg ezt az oldalt: www.furaffinity.net sok jó dolog van ott! :-D
2015. márc. 5. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:

e621.net itt is sok jó dolog van :D

(Actually i`m a brony)

2015. márc. 9. 21:50
 4/5 anonim válasza:
68%

az elsőnek üzenem hogy retardált ._.

Én furry vagyok és sosem csinálnám fursuitban:D

Nem is érdekel a szex része az egész szubkultúrának

2015. ápr. 30. 18:38
 5/5 IceFlame ***** válasza:

Furrynek lenni az, hogy részt veszel a közösségben, beszélgetsz a többi furry-vel, eljársz általuk rendezett rendezvényekre. Csak sajna sok a hisztis tag, és egy apró dolgon képesek kiakadni és drámát rendezni, vagy elzárkózol és keresed a normális talajt, vagy berohansz a tömegbe. nem kell feltétlen rajzolni, lehet bárhogyan részt venni a közösségben. Én, mint "artist" rajzolok mikor kedvem van, és aki akar a követőim közül az barátkozik. Csak én nem vagyok egy olyan szociális típus és egy idő után nem merek írni, nehogy zavarjam vagy valami hasonló. Ezért persze meg megharagszanak hogy nem érdekelnek, közben nem :D

remélem valamelyest tudtam segíteni

2021. máj. 4. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!