Mire vagytok leginkább büszkék, amit elértetek az életben? (Természetesen önerőből).
Figyelt kérdés
Elárulom Nektek, hogy én a mai napig büszke vagyok az alábbiakra: Sikeres érettségi, 2 felsőfokú okj-s képzés sikeres elvégzése, ecdl bizonyítvány, angol középfokú nyelvvizsga,eredményes szereplés az iskolai tudományos diákköri konferencián, Szent István ösztöndíj, tanulmányi és tudományos ösztöndíj, rendszeres diákmunkában való részvétel suli mellett és emellett jeles tanuló vagyok a főiskolán és idén decemberben végzek.2015. febr. 22. 12:59
11/12 anonim válasza:
amit az első írt.. csak én még az elején tartok nagyon :)))
22f
12/12 anonim válasza:
Dotában 41 ölés 0 halál bhval büszke vagyok magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!