Hogy lehet-e csatlakozni valamilyen szinten önkéntesként az ukrán hadseregbe?
Nem tudom vedd fel egy ottanival a kapcsolatot.
Amúgy hülyeség... gondolom nincs katona rokonod:S
Ha be is vesznek lehet, hogy a határra állitanak
és csak szagolni fogod a háborút, majd jön egy
gép és egy termetes bombát dob a nyakatokba...
2-es vagyok.
Kedves Ismeretlen Katona (Nomen est Omen).
Úgy látom nem voltam érthető...
A helyzet az, hogy az elfoglalt szakadár területeken élő ukránok kb. annak köszönhették a megélhetésüket, hogy az orosz piacon volt kereslet a munkájukra. Na mostan, az ukrán hadseregtől jobban tartanak ezek az általad megvédeni kívánt civilek, mint a szakadároktól. Ugyanis potenciális kémként tekintenek a civil lakosságra.És ami a legfontosabb: hallottál már a délszláv háború kapcsán a szerb szabadcsapatokról? a II.Vh. nyilaskeresztes osztagairól? Ök voltak azok a véglények, akik amint lehetőséget kaptak, "önként, s kéjjel öl"-tek. Ügyeskedő, haszonleső, erőszakos, perverz, aljas véglények, akik a civil lakosság gyötrésében, embertelen cselekedetekben, szabadrablásban lelték az örömüket. Nem katonák, ÖNKÉNTESEK!!!
Képzeld, az ukrán oldalon is vannak ilyen csapatok, na tőlük félnek aztán igazán az ukrán civilek.
Ha hasznossá akarod tenni az életed, akkor ne halj meg a segítségre szorulóért, hanem élj értük!!! Az az igazi áldozat, más rászorulóért élni. Nem pedig véglények közé keveredve magad is azzá válni.
Oroszország még mindig erős. Ha kell neki az út a Krímhez, megszerzi, akárhány édesapa, fiúgyerek is esik el miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!