Mi a véleményetek a piercingekröl? Illetve az olyan emberekröl akik piercinget viselnek.
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és már kb. 12 éves korom óta akarok egy piercinget és most érzem úgy hogy a későbbiekben nem bánnám meg.
Sok ember ismer és aki ismer szeret is nagyrészt de még is tudni szeretném hogy mennyire áll fen az esélye annak hogy ez alapján meg itélnek emberek.
Tanárok véleményére nagyon kiváncsi lennék a jelenlegi tanáraimmal jóban vagyok de tudom hogy van 1-2 akinek nem fog tetszeni túlságosan.
2015. febr. 18. 21:12
11/15 anonim válasza:
Én korábban már válaszoltam, nekem sem jön be, de érdekes, amit az utolsó ír. Én pont azzal szembesülök, hogy mindenki elfogadja, még ha meg is van a véleménye.
12/15 anonim válasza:
10-es vagyok. :)
11-es: Ezt jó hallani! Valahogy az én környezetemben a legtöbbek még mindig eléggé viszolyognak a nem hagyományos dolgoktól, mint piercing, tetoválás, vagy extrémebb kinézet. Pedig nem is vidéken lakok, hanem Budapesten. :o
13/15 anonim válasza:
Hát nyilván a gondolatába nem látok bele senkinek, de a fiatalok szerintem elfogadják.
14/15 anonim válasza:
(Én viszont kisvárosban lakom, ugyan Pest megyében.)
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egy snake bitet akarok az ajkamba. Márciusba megfogom csináltatni. :)
2015. febr. 28. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!