Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti ha felszálltok egy buszra,...

Ti ha felszálltok egy buszra, ki mellé ültök szívesebben?

Figyelt kérdés

Inkább az ellenkező nem mellé vagy egy azonos nemű mellé? Esetleg elzárkózva inkább egyedül?

Kort is írjatok.

17F.

2015. febr. 16. 20:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
én leginkább egy kutya mellé ülnék le szívesen
2015. febr. 16. 21:41
 12/20 anonim ***** válasza:

Ha lehet, egyedül.

Ha nem, akkor nem érdekel, milyen nemû az illetô, aki mellé ülök.

15/F

2015. febr. 16. 21:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem ülök más mellé. Engem is szokott zavarni, ha mellettem ülnek, én ezért nem csinálom.
2015. febr. 16. 21:44
 14/20 anonim ***** válasza:
ahol van hely
2015. febr. 16. 22:06
 15/20 anonim ***** válasza:

36/F

Vékony, alacsony nők mellé, ha lehet. 187 magas, 96 kg vagyok, a lábaim is alig férnek el sokszor. Volt már, hogy egyedül mellettem volt hely, és beült mellém egy ugyanekkora fószer. Mondtam neki, bocs, de inkább én állnék, mert ezt nem kettőnkre tervezték. Természetesen én sem ülök le hasonló termetű ember mellé, mint amilyen én vagyok.

2015. febr. 16. 22:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Én kedves vagyok afelől, hogy én néha átadom a néninek bácsinak a helyet, ezért sokszor állok. Nem vagyok visszhúzodó, de azért a szép lányokhoz nem nagyon szoktam leülni,de nem azért, mert nem nézek ki elég jól. Hanem nekik biztos vannak barátaik akik majd leszeretnének ülni. Szóval nagyjából idősek, szülők, gyereket, stb.. Csak a szép lányok mellé nem... Nem tudom miért. De nem.. 14/f
2015. febr. 16. 23:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Az mellé, aki bizalomgerjesztő, legyen az nő vagy férfi. Ha lehetőség van rá, akkor egyedül. 26/N
2015. febr. 17. 10:06
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Fő szempont, h kevés csomaggal rendelkezzen és férfi legyen (mivel utálom az összes nőt rajtam kívül)

22/N

2015. febr. 17. 11:11
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy, hogy nő vagy férfi, csak ápolt, tiszta legyen, és kb. 45 évesnél ne legyen idősebb. Igazából ha velem hasonlú korú is, vagy huszonéves, az a legjobb.

Csak mert ha már nekem kell leülni valaki mellé, akkor szeretek szimpatikusabb embert választani, mert én olyan járattal utazok, hogy ült már mellém mindenféle (a "mindenféle" rossz értelemben) ember, akit eltudtok képzelni... :)

16/F

2015. febr. 17. 20:13
 20/20 anonim ***** válasza:

Legszívesebben egyedül.

Ha nincs rá lehetőség, akkor szimpátia, ápoltság és testméret alapján választok, ki mellé ülök le. Neme majdnem mindegy, bár a magam korabeli (28) nőkkel szívesebben utazom. A férfiak több helyet foglalnak, mert általában termetesebbek, és akad közülük, aki egyszerűen nem képes összezárni a lábait.

A gyerekek és a tizenévesek sokszor zajosak. Egyébként nincs bajom velük, a kicsiket általában kedvelem és sose szidom a "mai fiatalokat" sem. Csak utazás közben jobb szeretek magamban lenni, nem másokkal foglalkozni.

2015. febr. 18. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!