Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye egy magyar...

Mennyi az esélye egy magyar lánynak aki tehetséges?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy van egy magyar lány aki van olyan tehetséges mint például Rihanna,Beyoncé..stb...

Mennyi az esélye szerintetek eg 10-es skálán hogy sztár legyen Amerikában?

10/?

2015. febr. 16. 16:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"és kimész Amerikába fiatalon a szüleiddel"

Csak ez eleve nem ilyen könnyen működik, hogy hopp fogom magam és kimegyek Amerikába. Az USA nem London.

2015. febr. 16. 19:05
 12/20 anonim ***** válasza:
Aki azt állítja, hogy csak akkor lehetsz híres, ha gazdag vagy és befolyásos ismerőseid vannak, az téved, sok sztár van, aki a nyomorból küzdötte fel magát tehetséggel, és nagy munkával. Szerintem az, aki előzőeket állítja, azért teszi, mert nincsenek meg neki az utóbbiak, és ez könnyebb, mint belátnia magáról, hogy lusta, ill. tehetségtelen.
2015. febr. 16. 19:09
 13/20 anonim ***** válasza:

""és kimész Amerikába fiatalon a szüleiddel"

Csak ez eleve nem ilyen könnyen működik, hogy hopp fogom magam és kimegyek Amerikába. Az USA nem London."

Kutya nem mondta, hogy könnyű, de nem is lehetetlen.

2015. febr. 16. 19:10
 14/20 A kérdező kommentje:
Hogy lehetne úgymond "küzdeni" érte?
2015. febr. 16. 19:56
 15/20 anonim ***** válasza:

@Pimbula

Justin Bieber is úgy van beharangozva mint aki a nyomorból küzdötte volna fel magát. Pedig igazából csak a menedzsereinek köszönhet mindent, meg hogy mindig azt csinálta amit mondtak neki. Mint egy jó öleb.

2015. febr. 16. 19:57
 16/20 anonim ***** válasza:

"Hogy lehetne úgymond "küzdeni" érte?"

Hát nem sok magyar hírességről tudunk, aki hollywoodi sztár lett, nyilván nem véletlenül. Mint mondtam nagyon nehéz, még amerikaiként is. Kellene hozzá az a nagy szerencse, amit említettem, hogy gyerekkorban kikerüljön az európai ember oda. De így, hogy itthon vagy, és önerőből kéne összekaparnod a pénzt, hogy kikerülj, az sokáig eltartana, és 30-40 évesen már nem hiszem, hogy kellenél ilyen szépségsztárnak, mint az általad említett nők. Akiről én tudok, hogy ez neki sikerült, az Olga Kurylenko. Ukrajnában született (még pocsékabb hely, mint Magyarország), gyerekkorában nagyon szegények voltak, apja nem is volt, aztán nagy szerencséjére valami producer meglátta Moszkvában, hogy milyen szép lány, és felkarolta modellnek. De ez is kevés lett volna, ha Olga nem lovagolja meg a szerencséjét kemény munkával.

A puszta kitartás az sztem csak arra elég, hogy magyar sztár legyél. Az sem kis dolog amúgy.

2015. febr. 16. 20:40
 17/20 anonim ***** válasza:
15. Én úgy tudom, Bieber a youtube-ra rakott fel klippeket magáról, aztán valaki felfedezte. Nyilván volt valami tehetség a kissrácban, mert a producerek sem vaktában karolnak fel mindenféle jöttmentet. Bieber esete szerencse és tehetség kombinációja, ahogy én látom.
2015. febr. 16. 20:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Miben vagy tehetséges amúgy?
2015. febr. 16. 21:08
 19/20 anonim ***** válasza:

@Pimbula

Volt egy tök átlagos énekhangja, meg jó képe, amiről úgy gondolták hogy nyálcsorgató tinilányok tömegeinek meg metroszexuális kisfiúknak el el lehet adni. Láss csodát, bejött.

2015. febr. 16. 21:20
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy tök átlagos énekhangom, meg egy jó képem. Ha csak ennyi kell, miért nem futtatott még fel engem egy producer, és keresett rajtam milliókat? Vagy a többi hozzám és Bieberhez hasonló tehetségtelen senkin?

Ez azért nem így működik. Ha egy producer pénzt akar keresni, elkezd tehetségek után nézelődni (van sok, de nem mindenki az). Mert ő is a pénzét és az idejét kockáztatja, ezért növelnie kell az esélyeit a megfelelő válogatással.

Persze biztosan akadnak olyan közemberek, akik tehetségesebbek Biebernél az éneklésben, csak még nem volt szerencséjük, mert nem voltak éppen jókor jó helyen. De hogy a tehetség ne számítson egyáltalán, és bármilyen majom jó legyen erre, azt gazdasági képtelenségnek tartom.

2015. febr. 16. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!