Miért van ennyi önsajnáltató ember?
Figyelt kérdés
Mindenki csak a problémáiról áradozik, de megoldani nem próbálják....:D Persze nekem is vannak problémáim, de kit érdekel ez? Meg azt imádom amikor fenyegetőznek,hogy öngyilkosok lesznek, vagy vágják az erüket... Basszus ha megakarnak halni akkor ne fenyegetőzzenek vagy vágják az erüket...Tudom ez csak figyelemfelkeltés, de akkor is... Gondoltam már az öngyilkosságra én is,de tudom,hogy semmi értelme nem lenne, mert csak egy lennék a sok közül.Miért akar mindenki más lenni a többitől? Ez amúgy is lehetetlen vagy ritka. Bocsánat a hosszú szövegért és a helyesírásért, de ez már rég foglalkoztat és nem tudom megérteni...2015. febr. 10. 18:01
11/14 A kérdező kommentje:
Látom csak kötözködni jöttetek...Egész vicces próbálkozások.:D
2015. febr. 10. 19:58
12/14 anonim válasza:
Van akinek jól esik kiadni magából, megkönnyebbül tőle. Ez egy elég jó hely rá mivel anonymus, tehát itt bátrabban mondhatsz akármit.
A kommentek is tudnak segíteni. Láthatja a posztoló hogy nincs például nincs egyedül.
Tenni a problémák ellen nehéz dolog, főleg ha mentális problémákról van szó. Lehet hogy a panaszkodás nem oldja meg a bajt de legalább enyhít a magány és elhagyatottság érzésén egy kis időre. Meg amúgy is, beismerni a problémát az első lépés a megoldás felé.
14/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm az értelmes választ.:)
2015. febr. 12. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!