Miért hívnak az éjszaka közepén afrikai előhívójú számról?
Figyelt kérdés
Felfoghatatlan számomra, második alkalommal hívnak éjszaka 211-es előjelű számról. Utánanéztem :afrikai. A 8 eves fiamat is hasonló számról hívták kb egy hónapja. Nincs afrikai ismerősünk ,rokonunk. Nem merem visszahívni, bár magam sem tudom mitől félek.2015. febr. 10. 08:18
11/18 anonim válasza:
10-es vagyok:
ezért is gondolom, hogy semmi fontos nem lehet, mivel miért hívna bárki is egy olyan számot fontos ügyben, amit soha nem adtam meg senkinek? :)
12/18 A kérdező kommentje:
10-es nem értem én sem, hogyan szerzik meg! A kisfiam számát senki nem tudja a férjemen és a nagymamán kívül. Nem is használja, csak SOS helyzetre vettük neki. Ezek szerint tenyleg létezik az adat rablás :o
2015. febr. 10. 09:01
13/18 A kérdező kommentje:
Dél -Szudánból hívtak 😱
2015. febr. 10. 09:14
14/18 anonim válasza:
Lehet találomra hivogatnak számokat. Mindenesetre érdekes.
Engem is onnan hívnak, 211-es számról
15/18 anonim válasza:
"Ezek szerint tenyleg létezik az adat rablás"
Nem létetik abban a formában, amire te gondolsz. Az új számaitok régebben valaki másé voltak, ezért lehet, hogy behajtócégtől is kaphat hívást a gyerek is.
Egyszerűen hagyd figyelmen kívül, vagy ha okostelefonod van, akkor tiltsd le a számot.
16/18 anonim válasza:
Random generalnak szamot...ez magyarorszagon is dívik...
18/18 A kérdező kommentje:
köszi a linket! elég durva dolog!
2015. febr. 10. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!