Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy fiúnak mikor tetszik egy...

Egy fiúnak mikor tetszik egy lány?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy egy olyan normálisabb fiú hogyan viselkedik, mikor tetszik neki valaki? A lánnyal? Ha lehet, fiúk is írjanak, 18 év alattiak. És milyen lányok tetszenek nektek?

Nem kérek obszcén, szexuális tartalmú válaszokat!!!

2015. febr. 9. 21:10
 1/5 anonim válasza:
100%
Hát hogy törődik veled sokat van veled a közeledbe akar lenni meg kedves veled de szerintem ezt észrelehet venni a másikon:)
2015. febr. 9. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
ha feláll a kukija
2015. febr. 9. 21:26
 3/5 born2rise válasza:

Például, nagyon sokat kérdezget mindenről, meg akar többet tudni rólad (tapasztalat, akár én is ezt szoktam); sokat ír akár facebookon is, érdeklődik utánad, és ha nagyon mélyen a szemébe nézel lehet, azért látni, hogy úgy picit többet érez.

Kinek milyen lányok tetszenek az izlések és pofonok, mindenkinek más. (akár minimálisan is eltérő)

Jól öltözzködjön; törödjön magával; belsőleg aranyos legyen, cuki, okos, intelligens, akár lehet komolyabb is ilyen 14-15-16 éves korban, azt például én tökre szeretem.

És, akár késöbb elhív valahová.

15/F remélem tudtam segíteni:)

2015. febr. 9. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:

több kérdést is feltesz neki.

okot talál arra,hogy kettesben legyen a lánnyal.

megérinti.

a sportos/sportoló női testalkat tetszik.

vagyis formás,feszes de nem zsíros.

2015. febr. 10. 01:31
 5/5 anonim válasza:
Nekem olyan tetszik vékony hosszú kivasalt hajú szőkésbarna
2015. febr. 11. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!