Ha most 3 dolgot kívánhatnál (bármit, mindentől függetlenül), mi lenne az a 3, amit kívánnál?
jaj, elment előbb...szóval legyünk egy pár
2. egészséget és hosszú életet a szeretteimnek
3. szűnjön meg a világon az erőszak, ne legyen bántalmazó szülők, ne legyen gyerek és felnőtt prostituáltak, akiket használnak, ne legyenek háborúk, ne legyen orvvadászok, állatkínzók, stb. mindenki tanulja meg az agresszióját valami hasznos energiává változtatni
1, Legyen vége végleg vége...
2, Legyen vége végleg vége...
3, Legyen vége végleg vége a szenvedésemnek.
1.Találni egy életcélt,amiért igazán küzdök
2.Mindennél több kitartást hogy véghez vigyem azt
3.Pozitív hatással szeretnék lenni az emberekre
1. Megtaláljam az igazait.
2. Álmom beteljesűljön.
3. Ne legyen erőszak a világban.
1. legyek "tökéletesebb", tehát kevésbé önző, lazább, viccesebb, és legyen nagyobb kitartásom, stb... Tűnjenek el a rossz tulajdonságaim.
2. Sikerüljön elérnem életem valamennyi célját, és idős koromban elégedettséggel tekinthessek vissza. (munka, család, igaz szerelem, akármi)
3. emlékezetes életem legyen, olyan amiben sosem unatkozom, szinte regénybe illő kalandokkal. ez a legnagyobb álmom. :)
Köszönöm a válaszaitokat! :)
(ment a zöld ;))
1.Egészség mindenkinek
2.Szabadság mindenkinek
3.Mások/minden felett ítélkező emberek (bármi alapján) leállítása.
Rengeteg pénzt, hogy bármit meg tudjak adni a gyermekeimnek.
Hogy ne legyenek betegek a gyerekeim, mert akkor nem kéne a sok vizsgálat, kórház, amitől már kivagyunk.
3. nincs, nekem csak ők fontosak.
1. Ha van nagy ő,tudjam,hogy ki az. Nem kell,csak legalább tudjam,hogy ki.
2. Gusztustalanul sok pénz. Amiből én is ellennék és a családom is egy életre.
A harmadikat meg lopom,mivel már leírták helyettem tökéletesen:
3. szűnjön meg a világon az erőszak, ne legyen bántalmazó szülők, ne legyen gyerek és felnőtt prostituáltak, akiket használnak, ne legyenek háborúk, ne legyen orvvadászok, állatkínzók, stb. mindenki tanulja meg az agresszióját valami hasznos energiává változtatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!