Tud valami jó infót shawn mendes-ról?
Születési név
Shawn Peter Raul Mendes
Születési idő
1998. augusztus 08.
Születési hely
Toronto, Ontario, Kanada
Foglalkozás
énekes, dalszövegíró
Családi állapot
nőtlen
Eredeti hajszín
barna
Szemszín
barna
Csillagjegy
Oroszlán
Shawn Mendes 16 éves, egy EP-vel rendelkező énekes és dalszövegíró. Első lemezét a The Shawn Mendes EP névre keresztelték, mely 2014 nyarán került a boltok polcaira. Első kislemeze a Life of the Party, melyet eddig még 3 követett. A 2014-es Teen Chice Awards-on két díjra is jelölték, ebből az egyiket ő nyerte meg.
Nagyon szeretem Shawn Mendest. Nagyon földre szállt személyiség, nincsen elszállva magától. A hangjába szerelmesnek lehet lenni. Saját tapasztalat. Imádoma gondolkodásmódját, a személyiségét. Hihetetlen, hogy még csak 17 éves. A legnagyobb félelme az, hogy a rajongói elfeledkeznek róla. Nagyon szereti őket. 15 évesen jelent meg a bemutatkozó EP-je. 15! Hihetetlen ez a srác. Lehet nem bírni, csak akkor mondja el íz illető az okát. Nincs eltelve magával egyáltalán, van benne alázat és tisztelet, nagyon szereti a rajongóit, tudja, hogy nélkülük nem lenne ott, ahol. 2016 szeptemberében érkezik a 2. albuma. Szerintem még sokat fogunk hallani róla. De már most is elég befutott. Sokan Justin Bieberhez hasonlítják. Mindketten fiatalon érték el a toplista 1. helyezését, 16 évesen. De Shawn sokkal szerényebb, ls inkább az akusztikus vonalat követi. Ő maga mondta, hogy nem hasonlítanak Justinnal, de hatalmas tehetségnek tartja őt. Shawn nem tenne olyan baromságokat, mint Justin, tudjátok miről beszélek. Justin elég botrányos. Shawnról nem tudok ilyeneket elképzelni. Ő két lábbal áll a földön, és a saját kezébe veszi a sorsát. Nagyon jól és reálisan látja a dolgokat, érett a gondolkodásmódja. Szerintem mindenki szemében egy szimpatikus 17 éves srác tükröződik vissza. Aki eszméletlenül tehetséges. Gitározni 13 évesen tanult meg youtube tutorialokat nézve, ezt csak megjegyzem. Ő megdolgozik a sikerért. Nagyon szeretem őt! <3 Mindenki menjen és hallgasson bele a dalaiba, a Handwritten-en is csodálatosak vannak. 2016 szeptemberében pedig jön az új albuma.
Nagyon szeretem Shawnt, pedig még csak pár napja ismertem meg úgy jobban. De nem hinném, hogy valaha is tudnám utálni. AZ egész lénye tökéletes. Nehéz már szavakba is foglalni a rajongásomat iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!