Megvalósítottad az álmaidat?
Ahogy ezt a kérdést olvastam bekönnyeztem..
Nem, eddig nem.
Még fiatal vagyok ugyan, de eddig.. Nem ...
14/L
Nekem ilyen konkrét céljaim, hogy hol akarok tartani, vannak, de időközben alakulnak. Rajta vagyok az ügyeken, de még nem értem el azt a kort, amit kitűztem magamnak a megvalósításra. Pl önálló élet megteremtése 26 éves koromra - akkor még doktori is be volt tervezve. Aztán rá kellett jönnöm, hogy nekem az az életmód, ami ezzel járna, nem való, úgyhogy módosítottam a terveken. Házasodni 28 éves korom körül szeretnék, gyereket 30 éves koromig, de még meg kell találni a páromat, viszont rajta vagyok az ügyön (csak azért viszont nem fogok senkihez sem hozzámenni, hogy tartsam a tervet). Van még egy álmom, hogy elmenjek Amerikába (turistáskodni), ezt bármikor meg tudom tenni, ha lesz rá pénzem (akár 1 év múlva, de 20 év múlva is). Rajta vagyok a céljaimon, nem görcsölök rá, csinálom, amit kell.
(Voltak ennél nagyra törőbb céljaim/vágyaim, de időközben változnak a prioritások. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!