Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szakítanátok azért, mert a...

Szakítanátok azért, mert a párotok nem tartjátok jó 'apajelöltnek'?

Figyelt kérdés

26éves vagyok és szeretnék már családalapításon gondolkodni.

másfél éve vagyunk együtt a barátommal,okos,intelligens embernek tartom,de többször kifejtette már,hogy mennyire utálja a gyerekeket ha felhoztam a témát.

ezen kívül minden másban egyetértünk,jól kijövünk.

Mit gondoltok?

2015. jan. 30. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát figyelj. Akkor szakíts, ha a kapcsolat nem megfelelő az igényeidnek. A párod nem akar gyereket. Csak a tiéd a döntés, én mondjuk nem ajánlanám, hogy emiatt szakíts, de lehet hogy te nagyobbnak érzed ezt a gondot. Ha nagyon rossz így, akkor nincs mese.
2015. jan. 30. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha Te mar ott tartasz, hogy babat szeretnel, o meg meg nem, akkor baj van. Beszelgess errol vele, de ha nem akar gyereket soha, nyilvanvalo, h nincs kozos jovotok.
2015. jan. 30. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

"mennyire utálja a gyerekeket "

Igen, szakítanék, nem járnék vele, kiábrándító ez a szöveg.. A kisgyerekek, az állatok, a természet ki van szolgáltatva a felnőtt embereknek. Felelőtlenség, lélektelenség és ebből kifolyólag embertelen és életellenes utálattal bánni velük.

Nem is számítanék, "hogy majd a sajátját megszereti", mert igaziból nem egészen "saját", nem tulajdon az a gyerek, aki érkezik a családba - csak kiszolgáltatottan ránk van bízva.

2015. jan. 30. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha te akarsz gyereket ő meg nem, akkor egyértelmű, hogy nem egy a jövőtervetek.

A nem akarok gyereket, meg a "mennyire utálom a gyerekeket" között különbség van.

Nekem sincs gyerekem, még sem utálom őket. E téren valami komoly baja lehet.

2015. jan. 30. 18:29
 5/7 A kérdező kommentje:
hogy akar-e,arra csak azt mondja,talán 5+ év múlva,ha annyira akarom.elszomorít az érzéketlensége:(
2015. jan. 30. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:
(biztos voltam, hogy a 3-as 0% lesz, ez a divat a gyakorin, utálni a gyereket, gratulálok, minden pontozónak, csak így tovább)
2015. jan. 30. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek közös célok, nincs mire építkezni. Kérdés, hogy valóban nem akar gyereket, soha? Vagy most nem érzi magát érettnek rá. Ha szeretnél valamit, és így nem érzed jól magad, mozdíts valamit a dolgon, és kiderül.
2015. jan. 30. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!