Szerintetek melyik a gyerekesebb? Interneten trollkodni, vagy a meglévő információk alapján személyesen felkeresni az illetőt és megleckéztetni?
Mielőtt fölösleges vádaskodásba kezdenétek, egyik csoporthoz sem tartozom: nem vagyok sem a megsértett áldozat, sem a sértegető troll, csupán Youtube-on láttam egy videót, amiben elkaptak egy srácot, aki chaten k#rvaanyázta a többieket, majd rajtaütöttek.
Érdekelne, hogy ti hogyan látjátok? Gyerekes, vagy sem kinyomozni dühből, felindulásból egy trollt, majd lezavarni neki pár nyaklevest, csupán amiatt, mert néhányan túlságosan a szívükre veszik az internetes befelelgetéseket, k#rvaanyázásokat? Itt a videó: https://www.youtube.com/watch?v=A8NbpjLvtSQ
Tehát melyik számít dedós magatartásnak? Trollkodni, vagy ennyire drasztikusan megsértődni a trollkodás miatt?
Második része a kérdésemnek: ti benne lennétek egy össznépi GYK-s tömegverekedésben? Amolyan oroszos módszerrel: https://www.youtube.com/watch?v=u26wBdKj3Wo
Hát vannak itt akiknek kijárna egy plasztikai verés!
Felszáll a fél GYK banda a vonatra.. Aztán "megy a gőzős megy a gőzős KALOCSÁRA"
Ahogy látom egyedül vagyok a véleményemmel, azonban szerintem megérdemelte a srác. Másnak az édesanyját nem vesszük a szánkra és nem illetjük jelzőkkel, se élőben, sem interneten. A felvételből egyértelműen kiderült, hogy nem egyszeri eset volt a dolog és még csak elnézést sem kért, élőben sem. Abszolút megérdemelte ezt a két pofont, remélem hogy tanult az esetből és jobban odafigyel majd. A gép előtt is emberek ülnek, s őket is meglehet sérteni.
Ezeket a szavakat úgy írtam, hogy még sohasem volntam cyber-bullying áldozata, azonban bele tudom képzelni magam azoknak a helyébe akiket csesztetnek és marhára nem lehet jó érzés.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!