Mennyire elfogadható egy feleségtől, több gyerekes családanyától, ha azért jár templomba, mert jó a pap se*ge!?
Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 16:14
11/37 anonim válasza:
7-es abszolút egyetértek. Engem azért csesztek le a szüleim, mert milyen családanya az, aki elmegy a barátnőivel pótszilveszterezni. (Egyszeri alkalom volt és társasoztunk)....
12/37 anonim válasza:
Majd jól meg...gyóntatja őket :D
13/37 anonim válasza:
Ezért nem kell templomba járni. Járton nyitott szemmel az utcán.
14/37 anonim válasza:
Lézerszeme van az asszonynak? Mert nekem a reverenda alatt még a test sziluettjét is nehéz kivenni, nemhogy a hátsót...
15/37 A kérdező kommentje:
A hölgynek jelenleg a második férje van. Aki már úgy vette el, hogy tudott a "hobbijáról":-)
Ezért nem okoz gondot a házasságában.
2015. jan. 25. 16:40
16/37 anonim válasza:
Legalább tudja, hogy miért jár.
17/37 A kérdező kommentje:
Most látom, van aki szerint ezt nem kell komolyan venni.
De a munkahelyén és azon kívül is elmondja minden ismerősének. Senki előtt nem marad titok. Szerintem csoda lenne, ha pont a pap nem tudna róla.
2015. jan. 25. 16:45
19/37 anonim válasza:
na megvan a jövő hétvégi programom:D
20/37 anonim válasza:
Ha ezért jár, hát ezért jár. Ő dolga.
Ha azért járna mert ízlik a misebor és az ostya, és várná hogy valamelyik misén kiprédikálják a receptet az is az ő dolga volna.
Még az is lehet hogy több ismerőst így bevonz a templomba mert kíváncsiak arra a különleges pappopsira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!