Van kedve valakinek beszélgetni?
Figyelt kérdés
bárki írhat :D2015. jan. 25. 01:10
1/17 anonim válasza:
Unatkozok és a gyakorikérdések.hu-n mindig vicces témákba botlok. :D Aludj ilyenkor! :D Én is azt tenném, ha megtehetném. xD
3/17 anonim válasza:
Pacsi neked is! :D Miért nem alszol? :D
4/17 anonim válasza:
Sajnos nem sikerült még elaludnom..
ezért itt olvasgatok mert mindig találok egy két nagyon poénos dolgot :D:D
5/17 anonim válasza:
De jó neked! :D Igyál forró tejet és vízszintesbe feküdj, úgy menni fog. xD Mesélj, mit szoktál kitalálni, én azon kívül, hogy olvasok vicces témákat és jókat röhögök, mást nem tudok csinálni. xD
6/17 anonim válasza:
Na húzzatok gyorsan aludni büdös kölkök! Majd adok én nektek pacsit! Itt hupákoltok az ember meg nem tud aludni! Nem meg mondtam, hogy ne gyere be meg ne gyere arra!
7/17 anonim válasza:
Én dolgozok, de hidd el, hogy szívesebben aludnék inkább! xD De ennyi erővel, akkor te meg miért nem tudsz aludni? :D
8/17 anonim válasza:
Mert dolgozok reggel hatig :D CNC-s vagyok, sok a meló:)
9/17 anonim válasza:
Yeah, akkor ezért is pacsi. xD Legalább nem csak én b*szom a rezet reggel 6-ig :D
10/17 anonim válasza:
Imádom ezt az oldalt :D
Ez egyszerű azért nem tudok aludni mert a sajntnak szék kecske a magyar válogatott
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!