Kinek tetszenek a tescó új pontgyűjtős figurái?
Figyelt kérdés
A star wars-os angry birds-ök. Az elsőző sikerén felbuzdulva megint madarak, de szerintem nagyon csúnyák, egyenesen ijesztőek! Be nem engedném őket a lakásomba! Szerintetek valók egyáltalán gyerek kezébe?
Hol vannak már a kedves plüssmackók és hajasbabák? Ezek torz, rémísztő figurák.
2015. jan. 24. 22:57
1/7 A kérdező kommentje:
Nem elsőző, előző.
2015. jan. 24. 22:58
2/7 anonim válasza:
Szerintem jópofa.
Chewbacca plüssben meg nagyon fluffy. :D Bár nem venném meg.
3/7 anonim válasza:
Nekm nem tetszenek. A régi figurák jók voltak. De azok is alapból 10E-be kerültek, ami nagyon sok..pontokért se volt kevés..Az InterSparban meg néhány hónapja kb 3E-ért láttam.
4/7 opened paradise válasza:
Alapjáraton az ötlet nem gyerekeknek szól,de tény,hogy a plüsökre leginkább ők vevők.
Az előzőből a malac nagyon aranyos volt,de ebből is van amit azért elfogadnék.
5/7 anonim válasza:
Nekem az előző madaras széria még tetszett :) De ezek tényleg nagyon csúnyák.
6/7 anonim válasza:
Tetszenek. A gyereknek meg tetszenek mindenféle vadállatok dínók gyilkosrobotok vámpírizék is ,szóval ezekhez képest teljesen aranyos figurák.
7/7 anonim válasza:
Én megyek Darth Vadereset venni, yiss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!