Ha lenne lehetőséged, itt hagynál mindent a fenébe, hogy új életet kezdhess egy másik országban?
Én biztosan, egyik kapcsolatom sem olyan erős, hogy itt maradjak miatta. Ez a szomorú igazság. :(
Bár bűntudatom lenne, hogy itt hagyom a családomat a szarban, ugyanakkor biztosan megkönnyebbülés is lenne nekik, hogy már nem vagyok itt.
Szoros barátságaim is vannak, ugyanakkor mégsem az igaziak, senki nincs, aki igazán megértene engem.
A célom London lenne, a nyelv miatt is, a kultúra miatt is el tudnám képzelni, hogy ott éljek.
Ti hova mennétek?
Ha tehetném , én is mennék. Csak azért nem megyek, mert elváltam és a gyerekeimet nem vihetem az apjuk beleegyezése nélkül, aki persze nem egyezik bele.
HA független lennék, gyerekek nélkül, azonnal lépnék
Ausztriába.
Kedves tízes válaszoló kint kb. tízszer keress többet egy orvos, mint itthon. És? Az orvosi szakmáért keményen meg kell küzdeni, ergó a megszerzett tudást fizetik meg. Itthon pofátlanul alulfizetettek vagyunk. Ez viszont nem változtat azon a tényen, hogy a legtöbb magyar és most nem az orvosokra gondolok, lótrágya tudással, meg kamu diplomákkal megy ki, mosogatni, sz.rt pucolni, mekibe melózni.
Egyébként vicces, hogy aki nem olyan anyagias mint te, az már egyből kamu. Elárulom számomra pedig a liberalista, globalista, multikulti mentalitás és olvasztótégely effektus jelenti az élhetetlen környezetet, arról nem is beszélve, hogy nekem Magyarország a hazám, és ide tartozom, persze neked magyarázhatok olyan értékekről, mint hazaszeretet... Te annyit látsz, hogy London meg, édes élet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!