22 év körüliek, hol tartotok most az életben? Suliba jártok még, vagy már befejeztétek, dolgoztok?
Albérlet? Vagy saját lakás?
Kivel élsz?
Mit tudsz felmutatni.
Kíváncsi vagyok, ki hogyan áll, mert én is ebben a korban vagyok.
(Dolgozom, albérletben élek párommal)
Nagyapámnál élek, Budapest közelében, ahol fősulira járok nappali tagozaton mesterszakra. (Alapdiploma egy éve megvan.) Két nyelvvizsga, jogsi megvannak. Kocsi viszont nincs, de sajnálnám is rá a pénzt ha lenne is. Dolgoztam egy keveset az egyik bankban, jelenleg nem melózok - suli mellett nem tudok teljes munkaidőst vállalni, részmunkaidős meg nincs normális. (Valójában azok is teljes munkaidősek.) Szóval egyelőre a családon élősködök.. Családot alapítani nem fogok, fél éve pedig van egy társam.
(23 vagyok)
- Egy éve saját lakás, részben örökségnek köszönhetően, részben spórolt pénzből.
- Nyelvvizsgák: pipa.
- Josi: pipa
- Diplomám júniusban lesz.
- Magántanári fizuból élek.
- Barátommal 3 éve vagyunk együtt.
Itthon élek apámmal, most fogok végezni okj-n utána szeretnék elmenni dolgozni vagy lehet jelentkezem fősulira.
Van egy érettségim, 2 okj-s szakmám.
Barátom sincs de majd idővel lesz :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!