Facebook csoportnak hogyan lehetek tagja?
Tudom, hogy hülye vagyok, de egy tanfolyamhoz kell, nekem meg eddig facebookom sem volt. A családban senki nem tud segíteni, egyedül a gyerekeim tudnának, de őket most nem akarom ezzel zavarni.
Szóval hogyan lehetek tagja egy csoportnak? Meg kell hogy hívjanak? Ha igen, ki hívhat meg? Egyáltalán honnan tudom, hogy az-e az, amit keresek?
Kérdezd meg a tanfolyamtársaidtól a csoport nevét, arra rákeresel (beírod a csoport nevét a Facebook fenti kék csíkjában lévő fehér téglalapba). Ha a pontos nevét adtad meg, ki fogja adni a csoportot a kereső alatt. Rákattintasz, akkor megnyitja a csoport lapját és van középtájon egy zöld gomb, az van ráírva, hogy "+ Csatlakozás a csoporthoz".
Erre rákattintasz. Ha a csoport adminisztrátora elfogadja, hogy tag legyél, akkor kapsz majd egy értesítést, ezt a jobb felső sarokban a kis földgömb fogja jelezni, megjelenik mellette egy 1-es. Kattints a földgömbre, ott lesz, hogy "XY elfogadja a jelentkezésedet a VX csoportba". Így már tagja vagy a csoportnak.
Bal oldalon van egy oszlop: A neved, Hírfolyam, Események, stb... Ott van egy olyan, hogy "Csoportok" és az alá bekerül a Te csoportod. Ha ott rákattintasz a csoport nevére, meg tudod nézni, ki mit írt bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!