Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy másnak adom ki magam?

Figyelt kérdés

Biztos furcsán hangzik most ez a kérdés és nem szeretném ha elítélnétek miatta... megoldást akarok rá találni de még az okát sem tudom.

Egészen kisebb korom óta (kb 10-12) van olyan, hogy valaki másnak adom ki magam interneten keresztül. Néha lánynak, néha fiúnak. Általában jól el tudok beszélgetni mindenkivel, szeretik a társaságomat és hamar találok is beszélgetőpartnereket. Nincs nekem ezzel rossz szándékom és másokkal ellentétben nem szórakozásból csinálom vagy azért, hogy másokat megbántsak vele. Nem tudom miért csinálom. Csak a kép és az adat más, beszélgetések közben mindig magamat adom és a saját véleményemet, gondolataimat írom le. Akár több hónapnyi beszélgetés után se szoktak rájönni, hogy valójában nem azzal beszélgetnek aki a képeken van de egy idő után visszaveszek, kevesebbet beszélünk és hogy ne okozzak fájdalmat, csak azután "tűnök el" miután már keveset beszélünk. Egyszer történt az, hogy egy fiúval beszélgettem, különösen jól kijöttünk még telefonon is sokat beszéltünk és a végén be kellett vallanom, hogy nem az vagyok aki a képeken... rossz volt, többet nem is beszéltünk olyan sokat és végleg megszakadt a kapcsolat közöttünk.

Mindezek ellenére élőben nem megy jól az ismerkedés, nem tudok megnyílni. Az az oka szerintem, hogy rendkívül önbizalomhiányos vagyok. Ez lenne az oka annak is, hogy "hazudozok"? Van valaki hasonló cipőben? Hogyan oldhatnám meg ezt a problémát?

18/L

2015. jan. 16. 19:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

akkor beteges ez,ha te előnytelen külsejű vagy és tőled jobb csaj képét rakod ki.

megoldani úgy tudod ha átformálod a ronda tested edzéssel és étrenddel egy jó csajjá és elmész havonta fodrászhoz,kozmetikushoz,fogorvoshoz,hogy rendbe hozd a fejed.

2015. jan. 16. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!