Csak szerintem a világ legnagyobb önáltató hazugsága hogy lehet pénz nélkül is boldognak lenni?
Mondjátok már meg, mi a francért kellett lepontozni a válaszom? Ugyanazt mondtam, mint mindenki más... ennyi esze van itt mindenkinek? nem pénz kell ide, hanem némi agy!
Első voltam.
(9-es vagyok.)
Én felpontoztalak Titeket...
Amúgy ez nem álszentség, én speciel már hányok a pénz szagától. (Ne írjátok, hogy nektek jácintvirág szaga van...)
Az egész GYIK azt hiszi, hogy mindenki a pénz bűvöletében áll. NAgyon könnyen beletud unni az ember a hajszolásába. Undorító ám, hogy itt 90% a lelkét eladná a zsetonért...
Amúgy nem vagyok álszent. Nem utasítanám el, ha valahonnan legálisan jönne. Csak nem költeném se ruhára, se kocsira, se ájfónra se semmi ilyen felszínes dolgokra, ha kocsi megy az jó, ha nem szakadt a ruha rajtad akkor jó. Ha A8-asra hajtasz, hajts a szívinfarktusra is, azzal is szépen elszáguldozhatsz...
Most speciel egy telket szeretnék majd vásárolni, ahol sok mindent ki tudok termelni, és nem kell a kapitalizmust dagasztanom !
Ez a különbség aközött, hogy valaki a felszínesség megszállottja, vagy éppenséggel valami valódi értékre költi a pénzt.
(Se az ájfón, se a tablet nem az....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!