Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem a világ legnagy...

Csak szerintem a világ legnagyobb önáltató hazugsága hogy lehet pénz nélkül is boldognak lenni?

Figyelt kérdés
Vegyük például édesanyámat. Élete vágya volt hogy családja gyerekei lehessenek akiket felnevelhet. Ezt meg is kapta az élettől és maximálisan ennek rendelte alá az életét. Viszont tudom mennyire rossz érzés az neki hogy úgy kellett felnőnünk hogy sok mindenre azt kellett mondani hogy nincs rá pénzünk. Hogy csak nagyon ritkán tudtunk elmenni nyaralni, (ami amúgy nagyon sokat jelentett édesanyámnak) akkor is csak valamelyik közelebbi városba, olcsó szállásba. De még sorolhatnám az ilyeneket...
2015. jan. 16. 10:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mondjátok már meg, mi a francért kellett lepontozni a válaszom? Ugyanazt mondtam, mint mindenki más... ennyi esze van itt mindenkinek? nem pénz kell ide, hanem némi agy!

Első voltam.

2015. jan. 16. 20:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves első! Adok neked egy zöld pacsit, szolidaritásból, jó? Mert úgy érzem, igazad van.
2015. jan. 16. 20:36
 13/14 anonim ***** válasza:

(9-es vagyok.)

Én felpontoztalak Titeket...

Amúgy ez nem álszentség, én speciel már hányok a pénz szagától. (Ne írjátok, hogy nektek jácintvirág szaga van...)

Az egész GYIK azt hiszi, hogy mindenki a pénz bűvöletében áll. NAgyon könnyen beletud unni az ember a hajszolásába. Undorító ám, hogy itt 90% a lelkét eladná a zsetonért...

Amúgy nem vagyok álszent. Nem utasítanám el, ha valahonnan legálisan jönne. Csak nem költeném se ruhára, se kocsira, se ájfónra se semmi ilyen felszínes dolgokra, ha kocsi megy az jó, ha nem szakadt a ruha rajtad akkor jó. Ha A8-asra hajtasz, hajts a szívinfarktusra is, azzal is szépen elszáguldozhatsz...

Most speciel egy telket szeretnék majd vásárolni, ahol sok mindent ki tudok termelni, és nem kell a kapitalizmust dagasztanom !

Ez a különbség aközött, hogy valaki a felszínesség megszállottja, vagy éppenséggel valami valódi értékre költi a pénzt.

(Se az ájfón, se a tablet nem az....)

2015. jan. 16. 21:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Köszi. :) Csak rosszul esett, végül is megosztottam a személyes történetemet, ami azért nem könnyítette meg az életem az elmúlt egy évben...
2015. jan. 16. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!