Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kiváltanád az életed egy...

Kiváltanád az életed egy afgán lányéra, hogy egy jobbat, élhetőt adhass neki?

Figyelt kérdés
Te élnéd az ottaninak számító "átlagos" életet, őt sikeresen asszimilálnák és rehabilitálnák egy fejlett országba. Sokat olvasok a keleti elnyomásról, és elgondolkodtam hogy megtenném -e. Nekem adatott elég jó, ő egyetlen pozitívat sem kaphatott. Vajon önzőség, ha nem tennéd meg?

2015. jan. 15. 00:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
75%

9-es vagyok.

Vannak körülöttem olyan dolgok, amiket nem becsülök, voltak az életemben olyan események, amiket nem becsültem meg igazán és ezen oknál fogva elveszítettem őket. Ha cserélhetnék a lánnyal, akkor ő valószínűleg az ilyen lehetőségekkel élne és a lehető legtöbbet kihozná belőlük. Ha más nem is, hálás lenne az életkörülményeiért és boldog lehetne. Az én életem felesleges és céltalan, de az övé még érhet vmit.

2015. jan. 15. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!