Szerintetek elmenjek? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Az van hogy gyerekként jó pár évet Taekwondózással töltöttem, és elég szép eredményt is értem el benne. Viszont sajnos abba kellett hagynom. Most szeretném újra elkezdeni 16 évesen. Közel is van és szeretem is a sportot. De félek az edző reakciójától. Egy barátom jönne velem aki 2 évvel előttem fejezte be szintén.
Mit gondoltok? Bunkóság lenne visszaállítani? (Mondjuk a tandíjnak csak örül) de akkor is...
2015. jan. 14. 22:18
1/1 anonim válasza:
Ha érdekel a sport és szeretnéd is csinálni, akkor menj. Az edzővel tudsz beszélni, hogy mi miatt hagytad abba, ha nem is kell pontosan elmondani, de annyi elég, hogy személyes okok miatt, így ő sem fog úgy tekinteni rád, hogy bármelyik pillanatban leléphetsz megint, mert csak szórakozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!